Ga naar inhoud

kat1978

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over kat1978

  • Verjaardag 07-05-1978

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Vista

kat1978's prestaties

  1. Bedankt! Het is gelukt! Mijn ma zal content zijn.
  2. Ja inderdaad, heb die laptop gekocht in 2007. Het is een Compaq CQ70-103EB.
  3. Hallo, Ik zou graag mijn 'oude' laptop cadeau doen aan mijn ma (ze zou eindelijk willen leren werken met een computer). Maar toen ik er nog op werkte vond ik dat het zo traag ging, zouden er teveel onnodige programma's opstaan? Hoe verwijder ik programma's en hoe weet ik of ik ze wel mag verwijderen? Katya
  4. Bedankt voor de hulp! Heb de driver geïnstalleerd en toen was het terug in orde. Zal mijn laptop eens binnendoen om stofvrij te laten maken. Want inderdaad, hij werkt de laatste tijd trager en trager. Nog eens bedankt voor de goeie raad!!!
  5. Dit is de link: http://speccy.piriform.com/results/eFxFVLwnv21byokhPlNBY85
  6. Ik werk met Windows Vista. Het geluid stond niet gedempt. Zou ik de geluidskaart per ongeluk uitgeschakeld hebben? Vind er in elk geval geen meer terug!!
  7. Hallo, vind het ook heel vervelend als het geluid niet meer werkt. Bij mij staat er een kruisje naast de luidspreker onderaan de werkbalk. Als ik filmpjes bekijk of een spelletje wil spelen, is er geen geluid bij. Weet er iemand hoe ik dat kan oplossen? Gr, Kat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.