Ga naar inhoud

Arwentje

Lid
  • Items

    98
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arwentje

  1. Marie, Bij deze nog het formaat voor je profielfoto op facebook. Wanneer je de foto gaat toevoegen aan je profiel, zet je de schaal gewoon volledig op '-'. Zo past hij mooi. Het formaat voor het visitekaartje zal ik volledig afwerken als we de achterzijde aanpakken, zo is dat in 1 keer geregeld. Mocht er in tussentijd nog iets zijn, laat je het maar weten.
  2. Marie, Je mag uiteraard nog even beroep op me doen voor de achterzijde Tot straks voor de rest van de formaten
  3. Nee, idd. Het logo was daarvoor te groot. Ik moet nu even weg, maar straks bezorg ik je de juiste formaten voor je profielfoto, de voorkant van het visitekaartje,.. Je zal het dan maar pas kunnen gebruiken als je alle gegevens kan aanvullen, maar dan heb je het al staan
  4. Ik denk dat het ook best is als je voor recto-verso gaat. Als ik nog een tip mag geven, moet je wel nog rekening houden met je marges. Nu zit het logo volledig tegen de rand geplakt.
  5. Hierbij zit hij er wel weer bij, lettergrootte is wel ook maar max. 7. Ook voor de opsomming van de verschillende soorten taarten.
  6. Ja was inderdaad mooier, maar dan is je slogan net iets te lang. Als je het zoals in het voorbeeld gaat verkleinen, komt de slogan in het logo op een lettergrootte van max. 5. Je kan het wel doen als je de verschillende soorten taarten inkort of recto-verso gaat werken.
  7. Je kan er bvb zoiets van maken... De roze rand onderaan hoeft niet meteen, kan je ook gewoon wit laten. Ik zou de slogan wel los van het logo zetten, omdat het lettertype anders veel te klein wordt en onleesbaar. Persoonlijk zou ik de slogan zelfs gewoon inkorten naar 'Voor elke gelegenheid een passende taart', maar dat is persoonlijke keuze natuurlijk. Ik laat meteen ook nog even zonder het ornament onderaan, zien.
  8. Weet je het formaat van je kaartje? 55 mm op 85 mm?
  9. Is een beetje afhankelijk van wat je plannen zijn... Ga je recto of recto-verso werken? Als je enkel 1 zijde gaat gebruiken voor zowel het logo als de gegevens, moet het inderdaad bijgewerkt worden. Als je bvb aan 1 zijde het logo zet en op de andere zijde de gegevens, komt het wel mooi over denk ik.
  10. Marie, Wou je het zo hebben? Of effectief zonder het ornament onderaan?
  11. Marie, Ik wil gerust mijn ontwerp nog aanpassen naar het correcte formaat voor je profiel-foto en/of omslagfoto. Maar laat ons afspreken dat ik dat doe als je weet voor welk ontwerp je gaat. Zoals ik al zei, er kruipt wel degelijk wat tijd in als je wil dat het een goed ontwerp is, ik werk niet op enkele minuutjes tijd. Ik werk graag voor jou het formaat bij, maar het zou zonde zijn als ik nu nog enkele verschillende formaten uitwerk om nadien te horen dat ze niet gebruikt worden. Het ontwerp is er en de formaten gaan daar niets aan veranderen. Zodra je gekozen hebt, kunnen we verder werken. Geen probleem als je voor dat van passer kiest, hij zal je duidelijk ook met veel plezier verder helpen.
  12. Dan zet ik nog even een randje rond het lettertype waardoor het iets dikker wordt, er bestaat namelijk geen 'bold' versie van.
  13. Marie, Heel fijn dat je het ontwerp mooi vindt. En wat een voorstel van die cupcakes... Ik krijg hier al spijt dat ik niet in de buurt van Amsterdam kom, maar wie weet ooit Ik heb het bestand op A4 - 300 dpi gezet, zo is het meteen groot genoeg. Verkleinen kan je altijd zonder kwaliteitsverlies, vergroten heeft al wat meer risico. Ik wil je alvast heel veel succes wensen met je zaak en je kinderen. Hopelijk krijg je veel klanten en zeker veel bakplezier!
  14. Op hoop van zegen, dat de kleuren effectief zwart, roos en wit zijn Kan altijd nog aangepast worden.
  15. Ik ben al bezig eentje aan het maken Komt er straks aan
  16. Marie, We zijn nog aan het nakijken waarom de kleuren niet juist worden weergegeven. Aangezien je het logo professioneel gaat gebruiken, wens ik je toch nog even een tip meegeven. Bij het maken van een logo voor professioneel gebruik, moet je opletten dat je geen bestaande logo's of onderdelen ervan gebruikt. Je kan dus niet zomaar een afbeelding van google of dergelijke gaan gebruiken. Het lijkt allemaal onschuldig, maar je moet rekening houden met copyright. Verder denk ik ook dat de kwaliteit van de ornamenten niet zuiver genoeg is om een mooi beeld te geven. Zeker niet als je het ook op papier, stickers of een reclamebord gaat gebruiken. Ik zou je willen voorstellen om die ornamenten ook in iets gelijkaardigs te vervangen, zodat je een mooi logo bekomt dat je ten alle tijde kan gebruiken zonder kwaliteitsverlies.
  17. Beste Marie, Blijkbaar is er iets mis met het uploaden van de juiste kleuren van de afbeelding. De kleuren die ik gebruikt heb, zijn wel degelijk zwart en fel roos. Ik heb ze op verschillende manieren proberen toevoegen, maar ze blijven hier echter in zwart en paars zichtbaar. Laat ons zo afspreken: Als u het ontwerp goed vindt, zoek ik een andere manier om de afbeelding in de juiste kleuren aan u over te maken. In tussentijd vraag ik even na waar het probleem met de kleuren ligt.
  18. Beste Marie, Hierbij een basisvoorstel tot ontwerp. Zoals u waarschijnlijk wel begrijpt, kruipt er heel wat tijd in een deftig afgewerkt ontwerp. Aangezien ik het geduld van u en de collega's niet te lang op de proef wil stellen, post ik alvast dit ontwerp. Daardoor dat u op sommige plaatsen nog een oneffenheid kan zien... Indien u dit ontwerp ziet zitten, "lees" ik het graag en werk het ontwerp dan graag verder tot in detail bij. Aanpassingen kunnen ook nog steeds uitgevoerd worden naar wens.
  19. Ik ga er zo meteen even aan puzzelen, eerst even de dochter in slaap doen Mako, bedankt voor het aanbevelen!
  20. Dag Maria, Ik had je berichtje deze nacht laat gezien maar vandaag zo druk met privé zaken, dat ik er nog niet de kans toe gekregen had om je afbeelding aan te passen. Blijkbaar had ik deze nacht nog moeten verder werken... Maar intussen ben je toch al verder geholpen, hopelijk ben je er tevreden mee. Mocht er nog iets zijn, laat je gerust iets weten. Groetjes
  21. was gewoon als antwoord op de reactie van Asus.btw in photoshop kan je ook via de vormen gaan werken maar dan haal je nooit zo'n resultaat.
  22. Dat is inderdaad mijn foto, die uit een vorig topic werd gehaald... Hiervoor werd geen programma of standaard-bewerking uit photoshop gebruikt, wel het toepassen van verschillende brushes. Het is dus een kwestie van er wat tijd en creativiteit te willen in steken. Standaardtoepassingen vindt je op google.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.