Ga naar inhoud

mspanjers

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mspanjers

  1. Beste kape, Bedankt voor bovenstaande suggestie, maar ik heb het probleem gelukkig zelf al kunnen verhelpen. Door wat verder te zoeken kwam ik terecht by Malwarebyte - Anti Malware. Ik heb het betreffende programma gedownload, geinstalleerd en vervolgens een volledige scan uitgevoerd. Hierbij kwamen 2 trojans naar voren (beide waren zgn. Winlock trojans). Nadat ik deze mbv het programma heb verwijderd en de pc heb ge-reboot, bleek alles weer normaal te werken. Misschien dat mensen die hetzelfde probleem hebben op bovenstaande manier hun probleem op kunnen lossen.
  2. Ik heb ditzelfde probleem. Kunt u mij hier ook mee helpen? Mijn operating systeem is Windows Vista Home Premium. Ik kan overigens wel op de computer onder een ander (Admin) account normaal werken. Maar onder mijn eigen account heb ik nogal wat automatische instellingen staan voor applicaties en voor mijn email. Alvast bedankt voor de moeite.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.