Ga naar inhoud

kingibad

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kingibad's prestaties

  1. ook dit heeft niet gewerkt ): als ik op de gewenste datum klik om het te herstellen, staat er: De geselecteerde back-up is niet gevonden susteemherstel zoekt naar een herstelpunt die zich op de back-up bevindt. selecteer een ander gerstelpunt. Wel had ik eenkeer een backup gemaakt op een disk, maar zal dit probleem dan opgelost zijn of is het iets wat ik voor altijd uit me processor verwijderd heb
  2. hallo, laatst zat ik op mijn asus r700d, en verwijderde ik een aantal programma's waarvan ik dacht dat het onzin was. blijkbaar had ik iets verwijderd dat met mijn videokaart te maken had waarbij ik nu een probleem mee heb. ik kan namenlijk de toepassing van mijn videokaart waarmee ik mijn videokaart bestuurde enzovoort, niet starten . als ik het doe, staat er ''kan de toepassing niet correct starten (0x0000135). Klik op oke om de toepassing te sluiten. ook had ik begrepen dat je microsoft net. Framework moet installeren, maar al met de laatste versie treed de fout weer op:thumpdown:. enig idee om dit optelossen?
  3. moet je ff de kwaliteit-verbeteraar9 download, die werkt goed!!!
  4. hallo, ik heb een hp mini 110 netbook, en ik heb een nieuw bestuuringsprogramma erop geïnstalleerd gekregen. ik kan geen verbinding maken met internet, omdat ik een netwerk adapter mis ofso. ik heb er een paar gedownload, maar na de download staat er nogsteeds bij de icon dat er geen verbinding beschikbaar is. enige idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.