Ga naar inhoud

WiseGuy

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WiseGuy's prestaties

  1. Nog even te vermelden: ik gebruik AVG Pro..... ik heb never nooit te nimmer enig virus op mijn PC gehad..... het programma SHREDDER of FILE SHREDDER stond ooit wel eens op mijn PC maar is nu nergens nowhere te bekennen.... ALLEEN HET PICTOGRAM STAAT ER OP!!! Ik ga dus niet weer een of ander duister programmaatje (HijackThis) installeren om mogelijk naar een programma te zoeken wat er helemaal niet meer opstaat! Bij deze dank ik je je voor je inbreng en hou ik het bij deze voor gezien.
  2. Als een document in Word 2007 wil openen, krijg ik deze melding te zien: Ik moet dan eerst op OK drukken.... dan gaat dit schermpje weg waarna ik vervolgens weer in de map het desbetreffende document moet aanklikken waarna het wel in 1 keer wordt geopend. Lastig en mijn vraag: iemand een ideetje hoe ik dit op kan lossen?
  3. "Je noemde eerst FILE SHREDDER en nu ik eens rustig nadenk (jaja) zou dat best wel eens de boosdoener kunnen zijn." schreef ik een paar dagen geleden..... dus een antwoord heb ik niet want ik weet niet meer met welk softwareprogramma het er op gekomen is!!! Dus daar hebben we het maar niet meer over. Ik kom het "programma" ook nergens op mijn PC tegen.... alleen dat pictogram. Ik heb alles al -tig keer afgezocht met als resultaat niente,nada, noppes niets! Van dat pictogram is dus geen programma; het staat alleen op mijn bureaublad. Nou zal het toch ongeveer wel duidelijk zijn hoop ik?! Unlock verwijdert programma's en geen pictogrammetjes dus daar heb ik niets aan want er bestaat op mijn PC geen programma met SHREDDER!!
  4. Hier is dan het pictootje van SHREDDER
  5. Mijn excuses Clarkie, je hebt volkomen gelijk, sorry. Dus: met de re.muisknop lukt het niet; als ik er op klik, gebeurt er ook niets. Toen het pictootje niet wegging nadat ik het programma verwijderd had, heb ik ook nog systeemherstel uitgevoerd. Normaal gesproken zou dit moeten werken, heb je gelijk in maar ook dat werkt niet! Kortom, ik heb op mijn bureaublad een pictootje waar ik niets aan heb en ook niet kan verwijderen. Je noemde eerst FILE SHREDDER en nu ik eens rustig nadenk (jaja) zou dat best wel eens de boosdoener kunnen zijn. IK zou het programma dan misschien weer opnieuw moeten installeren om het vervolgens daarna weer te verwijderen met hopelijk de optie om dat pictootje van het bureaublad mee te nemen?
  6. Jazeker; ik had eerst de freeware versie maar later heb ik de PRO-versie van Internet afgehaald omdat de PRO-versie realtime bescherming heeft: als je aan het downloaden bent en er is iets "kwaadaardigs" bezig je PC binnen te komen, dan wordt dit/dat door de realtime bescherming opgemerkt en tegengehouden. Dat kan je dan re.onder in de taakbalk zien (licht dan op). Succes en anders hoor ik wel..... herstel.... lees ik het wel.
  7. Clarkie, zoals ik al zei, de rechtermuisknop "werkt" niet: ik krijg alleen snelkoppeling maken te zien. Er is helemaal geen menuutje t zien zoals normaal gebruikelijk is bij de rechtermuisknop. En dan een hele goeie vraag: welk programma het mee geïnstalleerd heeft, weet ik niet meer maar het zou best eens File Shredder geweest kunnen zijn maar ben daar niet zeker van.
  8. Hallo Wennepen; in het verleden heb ik dit ook gehad. Ik heb toen Malwarebytes Anti-Malware op mijn laptop geinstalleerd en wel de Pro versie welke in van het internet heb afgehaald. Ik krijg dan re.onderin een melding dat er weer iets door Malwarebytes is tegengehouden. Enne.... laat ik het afkloppen: sindsdien ben ik van die rotzooi verschoond gebleven. Succes en als je er niet uitkomt; vraag maar weer. Groetjes, WiseGuy
  9. Er is bij een gelegenheid van het installeren van een programma, een pictogram in de vorm van een MAP op mijn bureaublad geplaatst: SHREDDER. Echter, nadat ik het desbetreffende programma had gedeïnstalleerd, bleef dit pictogram als genoemd, op het bureaublad staan. Het programma op zich in verwijderd maar het pictogram niet. Als ik het naar de prullenbak wil slepen, geeft dat in de prullenbak een "verbodtekentje"; als ik er met de linker muisknop op ga staan en aanklik, krijg ik snelkoppeling maken te zien. Kortom, dat ding is er (volgens mij dan) op geen enkele wijze af te krijgen. Ik heb er weliswaar geen last van maar dus ook geen gemak want het werkt niet! Iemand een ideetje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.