Ga naar inhoud

G.W.

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over G.W.

  • Verjaardag 03-11-1974

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows xp
  • Monitor
    Dell crt
  • Moederbord
    asus
  • Processor
    q6600
  • Geheugen
    2 gb
  • Grafische Kaart
    geforce 8800 gt
  • Harde Schijf
    500
  • Voeding
    ?
  • Geluidskaart
    Speedlink 8871
  • Behuizing
    Minitower

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

G.W.'s prestaties

  1. Heb een crt tv via een s-video aansluiting en een converter op de rgb scart ervan (de crt tv) aangesloten. Probeer wat met powerstrip voor elkaar te krijgen, maar lees her en der dat het "composite sync" (wat dat maar inhoud) wel belangrijk is, dat dat is aangevinkt. Maar die is greyed out, dus kan ik niet aanvinken. Iemand een oplossing?
  2. crt tv op nVidia kaart met convertor. Maar hij geeft hem in het scherm weer als een HD tv, en heb ook alleen maar de mogelijkheid om een instelling van een HD tv te gebruiken, wat die dus niet doet (op een sd crt). Custom resoluties doet die volgens mij niet bij de tv (alleen monitor, en daar krijg ik dat ook niet voor elkaar). Wat met powerstrip geprobeerd, maar dat werd 'm ook niet. Iemand misschien een handige tip?
  3. Hoe pas je een custom resolutie toe. Druk op create custom resolution, en verder wijst het zich wel voor een groot gedeelte, en kom wel zover dat ik er één kan maken, maar vervolgens toepassen is een ander verhaal. Iemand die daar mee kan helpen?
  4. Kan ik hier nu weer verder? Of moet ik een nieuw topic starten?
  5. En links naar p o r n o grafisch, gewelddadig, schokerend etc materiaal mogen niet geplaatst. Oké heel begrijpelijk, je kan als internetsite niet overal aan voldoen, ik haal ook geen kaas bij het postkantoor, logisch, heel logisch. - - - Updated - - - En warez en nog een paar andere woorden snap ik amper wat het zijn (soort van illegale software staat me wat van bij?), maar zal het met Google er bij nog wel eens wat grondiger doorlezen als ik de tijd (zin) heb.
  6. Oké, heb tot punt 4 gelezen, doe rest later eens, goed? Kan het eerst even wat bezinken.
  7. "Nog eens"(?) dan geef je me wel het voordeel van de twijfel. Misschien morgen, je zal wel op flooding doelen (daar eens eerder een tik op mijn vingers om gehad)? Ik ben ondertussen op Powerstrip gestuit, dus misschien dat ik het in mijn eentje ga redden.
  8. Bij mij staat: Mijn naam, Beschikbaar, onzichtbaar, --------, profiel bewerken, account instellingen, afmelden, daaronder niks meer. Wat doe ik fout?
  9. Als iemand nu iets aanbied, dan wil je er niet vanuit gaan dat dat automatisch later dan ook nog geld, vandaar de "wat jullie dan maar willen" opmerking. Dus bij deze "op uw verzoek" gepoogd het wat te verduidelijken. - - - Updated - - - Was alles.
  10. Ik vond mezelf wat "commanderend" overkomen, dus als compensatie van dat ik zei "dan doen we het dan" gaf ik ook maar even als tegenwicht "of niet" of "wat jullie dan maar willen". Ik dacht dat dat mijn gedachtegang ongeveer was op dat moment. Meer niet.
  11. Bedankt voor het aanbod. Misschien bij een volgend probleem dat ik niet weet op te lossen. - - - Updated - - - Of niet, wat jullie dan willen.
  12. Ah, niemand. Niemand? PC Helpforum moderator bericht: Wees geduldig!
  13. Heb via een s-video naar component via convertor naar scart op een crt tv, een pc verbonden. Maar hij blijft typisch het signaal weergeven dat die te veel herz doorgeeft (zelfde als voordat ik de convertor er tussen had), 60 herz op 50 herz tv. Dacht dat dat met de convertor opgelost zou zijn. Omdat een eigenschap van rgb is, dat het 50 herz is, had ik me laten vertellen, maar geeft nog steeds alleen lopende lijnen of andere onduidelijke signalen. Iemand die misschien weet of er een manier is om de pc via de s-video (nvidia 8800gt) een 50 herz signaal te laten komen. Hoorde van zoiets als XrandR dat zoiets kan, maar geloof dat dat alleen voor linux is. Maar of iemand daar misschien nog wat over weet. Gouw klaar hoop ik, kan ik al dat pc gebrabbel ook gouw vergeten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.