Ga naar inhoud

Angelo8

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Angelo8

  1. nog een ding. ik heb een stuk of 30 films overgezet naar mn media speler. de meeste staan erin, maar een aantal films staan er niet bij, bij de lijst .. terwijl ik ze toch echt erop heb gezet. hopelijk weet iemand wat te doen.
  2. wat is eigenlijk de beste manier om je films erop te zetten. met map en al, of gewoon videobestand ik heb mappen gemaakt: films, series en muziek en in de map films heb ik de map van de film(s) geplaatst. of is het beter gewoon het videobestand te plaatsen in de map films ? sommige films spelen ook niet af, als ik dan play klik komt er geen beeld te staan op mn televisie ( check de kabel enz ) weet iemand hoe dit komt ? bedankt.
  3. hij vind hem nog steeds niet op men pc als ik hem aansluit via usb. bij schijfbeheer staat: alleen volume C - D en E - - - Updated - - - Denk dat ik het heb gevonden. bij schijfbeheer stond 931gb niet toegewezen. kheb er een nieuwe partitie van gemaakt en geformatteerd. nu ziet hij hem wel staan. dalijk is testen als het werkt.
  4. ik heb mn powerline nu boven aangesloten en gekoppeld aan mn media speler. nu gaat hij wel, ik heb de firmware geinstalleerd. maar als ik naar netwerk media ga, en naar mijn computer zoek, en mn naam en wachtwoord typ staat er: er is een fout opgetreden ..... err 12 ofzo
  5. ja, ik heb er een harde schijf bijgekocht. heb ik handmatig moeten plaatsen. ik denk dat hij nog geen firmware geinstalleerd heeft, dat hij daarom misschien niet gaat. omdat ik hem meteen heb aangesloten op mn televisie, en daar had hij geen internet. denk gewoon dat hij geen firmware heeft. kan dat ?
  6. hmm, na 2 keer uit en terug insteken, vind hij hem nu wel bij verkenner maar als ik het wil openen, staat er dit zal de harde schijf er waarschijnlijk niet goed inzitten dan. of hij is kapot
  7. naja ben eigenlijk niet zeker als dat de media speler. want heb hem losgekoppeld en staat nog steeds onbekend apparaat. wat een *** dingen die media spelers. kunnen ze die dingen gewoon niet eenvoudiger maken, gewoon in de pc steken, films erop en klaar. ben al 2 dagen bezig met dit uit te zoeken - - - Updated - - - ik zie hem nu staan bij apparaten, maar kan alleen eigenschappen, snelkoppeling maken, probleem oplossen en uitwerpen kiezen.
  8. ik lees hier, dat de harde schijf geformatteerd moet worden door de media speler. als naar windows verkenner ga, kom ik uit bij documenten, bibliotheken enz :S - - - Updated - - - bij apparaatbeheer staat hij als 'onbekend apparaat' , geen stuurprogrammas geinstalleerd. ook al stop ik hem in een usb 2.0 slot, herkent hij hem nog steeds niet. of ik zou driver opnieuw moeten installeren van usb 3.0 ?
  9. ik heb geen dongle. ik heb alleen een powerline, en deze staat beneden. zou ik een nieuwe moeten kopen en die aansluiten op mn media player ? je kan toch ook zonder internet films van je pc erop zetten via usb kabel toch ? anders kunnen alleen mensen met internet een media speler gebruiken :S
  10. ik kan men harde schijf van de media speler ook niet formatteren, want ik zie hem helemaal niet staan op mn pc. of ik zou hem helemaal moeten losmaken, en de harde schijf in mn computer zetten. als ik hem aansluit, hoor ik wel een geluid dat hij hem herkent. maar hij is niet zichtbaar. ik heb geen kabel aangesloten op men media speler. of zou ik een nieuwe powerline moeten kopen voor mn media speler ? men media speler staat boven bij mn ps3, en men power line beneden. op mijn ps3 heb ik wel gewoon draadloze verbinding, maar op mn media speler niet
  11. ik gebruik power line. we hebben geen kabel. en op de media speler zelf bij instellingen staat bij connectie alleen bedraad ( wat ik heel raar vind ) en als ik hem met die blauwe usb kabel aansluit op de pc, herkent hij hem gewoon niet. ik kan hem alleen uitwerpen rechtsonder bij klok. bij mijn computer staat helemaal niks.
  12. Ja maar als ik het via een usb stick doe, had ik eigenlijk ook geen mediaspeler hoeven te kopen. Want een usb stick kan ik ook gewoon in mn ps3 stoppen Ik wil gewoon al mn films van mn pc op de mediaspeler kunnen zetten
  13. Hey. Ik heb gisteren een media speler gekocht met interne harde schijf. Ik heb een paar dingen ingesteld, maar ik kan er geen internet op krijgen ( draadloos ) Ik dacht zoveel maakt het niet uit, omdat ik er gewoon films wil opzetten van mn pc. Ik sloot hem aan, aan mn pc, maar hij herkende hem niet. Weet iemand hoe dit komt ? Je moet er toch gewoon films kunnen opzetten ? :s Zou iemand me kunnen helpen ? Bedankt.
  14. hmm dit heeft weinig zin denk ik, omdat hij gaat herstellen naar datum van gister ( 13 oktober ), en ik heb het al 2 weken ofzo, als het al niet meer is. bedankt iig. ik denk dat het het beste is om gewoon opnieuw te formatteren. want mn pc start ook niet meer op als ik op opnieuw opstarten klik. scherm enz sluit allemaal, maar mn pc blijft draaien. ik moet hem dan handmatig uitzetten. zelfs wat problemen met internet. dan gaat die heel snel. en nadat ik stuk of 10 paginas heb geopend, of 10 keer chrome heb geopent, gaat hij weer heel traag. dus ik denk dat het gewoon het beste is, om hem opnieuw te formatteren.
  15. al een tijdje heb ik gemerkt dat mn muis af en toe lichtjes uit zichzelf beweegt. als ik bv ergens op wil klikken, schuift hij heel lichtjes naar onder of naar rechts/links .. dan weer niet, dan weer wel. als ik hem loslaat en een film kijk ofzo, beweegt hij ook af en toe naar beneden soms gaat het een tijdje goed, maar dan begint het weer als ik op de bovenkant van de muis druk, beweegt hij overduidelijk vanzelf naar onder weet iemand waar dit aan kan liggen ?
  16. uhm.. ik heb zowat alles veranderd aan mn computer misschien is het gewoon beter om mn computer weer opnieuw te formatteren, en een aantal programmas installeren, en dan is opnieuw opstarten.. kijken wat ie dan doet. bedankt iig
  17. als ik opnieuw opstarten klik. sluit hij alle programmas en het beeldscherm af zoals normaal. maar daarna blijft hij min of meer hangen. Fans draaien nog, licht van toetsenbord en muis branden. hij doet dus niks meer. ik moet de powerbutton inhouden ( dus handmatig uitzetten ) met afsluiten hetzelfde.
  18. Hoi, ongeveer een maand geleden heb ik mijn pc opnieuw geformatteerd. sinds een paar weken wil mn computer niet meer opnieuw opstarten. als ik op opnieuw opstarten klik, sluit hij wel alle programmas en het beeldscherm af, maar mn computer blijft nog draaien. Muis en toetsenbord blijven ook nog branden. iemand een idee hoe dit kan ? misschien opnieuw formatteren ? alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.