Ga naar inhoud

martine10

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

martine10's prestaties

  1. O.k. Bedankt zal ik zeker eerst proberen.
  2. neen er komt gewoon altijd op plug-in probleem doorgaan of stoppen. Meer komt er niet op. En het is overal, in elk spel waar ook, gewoon als ik iets bekijk van afbeeldingen. En als ik dan zeg doorgaan dan zegt hij flash-player probleem, u moet je flash-player updaten. En dat heb ik al 20 maal gedaan, maar de fout blijft hetzelfde. Blijkbaar ben ik niet alleen, want tal van vrienden hebben dat ook op hun pc en daar zijn er bij die met windows 7 werken. Om dat ik dacht dat het eerst aan de windows lag. Dan heb ik al uitgetest met mozilla om dat aan te passen in ADD-ONS om te controleren of de plug-ins up to date staan, maar daar lijkt alles in orde.
  3. Ik heb overal een plug-in probleem. Als ik spelletjes wil spelen op fb, op internet... Als ik foto's wil bekijken op internet, eigenlijk overal, duikt er na een tijdje plug-in op waar dan staat, doorgaan of plug-in stoppen. Heb dit probleem op internet al opgezocht, maar nergens vind ik iets degelijks dat helpt. Ik heb het overal, dus gewoon op google, mozilla firefox, google chrome ... Heb dan ook al de flashplayer opnieuwe geïnstalleerd, misschien al 20 keer, maar niks helpt. Wat kan ik hier tegen doen? Kan ik ergens iets instellen zodat ik dat plug-in probleem niet meer heb? Ik word er gewoon gek van. Bedankt voor jullie hulp.
  4. Bedankt voor deze inlichting. Maar ondertussen heb ik het dan toch kunnen oplossen. Toch hartelijk bedankt voor al je hulp.
  5. De versie is dvdfab 89T (8.2.1.2) en ik had die eerst geript als blu ray copie volledige disc. En dit als 25gb. Toen kreeg ik de een map met daarin de mappen bdmv en cirtificate. Maar deze kon ik onmogelijk met dvdfap nadien branden. Dus had ik met een ander programma (wee niet meer) een iso gemaakt om die proberen te branden met dvdfab, maar blijkbaar lukt dat ook niet. Normaal is zo'n blu ray 3d dvd iets van bijna 50gb, daarmee ook dat ik het wou omzetten naar 25gb met dvdfab om deze zo te kunnen branden. De iso is 36,2gb. Dus dat had ik niet gezien, dus ook te groot. Zou jij me verder kunnen helpen, a.u.b. hoe ik het beste te werk ga om deze blu ray 3d om te zetten naar 25gb en te branden op een schijfje van 25gb? Je zou er mij een enorm plezier mee doen. Misschien als het mogelijk is om dit te doen met dvdfab. Want ik heb ook al andere programma's uitgetest zoals imgburn en anydvdhd, maar blijkbaar lukt het daarmee ook niet. Heb ook nero 10 uitgetest, maar daar begrijp ik niks van. Hartelijk bedankt.
  6. Beste mensen, ik zit hier met een probleem dat ik maar niet kan oplossen. Ik ga het kort uitleggen. Ik heb originele blu ray 3d dvd films en ik heb me een blu ray writer aangeschaft. Maar omdat de lege schijfjes zo duur zijn had ik er genomen van 25gb. Ik heb dus met dvdfab, de originele film omgezet in iso en nu wou ik die op die blu-ray schijfjes branden van 25 gb (ook aangeduid onderaan dvdfab) maar als ik dan zeg dat die mag beginnen branden heeft dvdfab steeds de volgende melding : dvdfab brand programma is nodig om een 3d blu ray schijf te schrijven. Klik ja als je het nu wil veranderen, nee als je het later wil doen. Ik begrijp helemaal niet wat ik daar moet mee aanvangen. Als ik nee zeg kan ik hem niet branden, als ik ja zeg begint hij te zoeken en als het moet een ganse dag door. Moet ik ergens een programma voor dvdfab dowloaden of zo... Ik begrijp er niks van. Hopelijk zijn er mensen die mij verder kunnen helpen. Hartelijk bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.