Ga naar inhoud

lubitex

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over lubitex

  • Verjaardag 06-04-1948

lubitex's prestaties

  1. Sinds ik de nieuwe windows 8 heb geinstalleerd kan ik de favorieten niet mee ophalen. Ik krijg dan de mededeling dat het doeladres van deze koppeling ongeldig is.Ga naar het eigenschappenvenster van de internetkoppeling en controleer of het doel juist is. WAT KAN IK HIERMEE DOEN?
  2. Ik kan ook in niet een andere modus opstarten
  3. Hallo, na de computer normaal afgesloten te hebben,de computer weer opgestart.Direct als logo xp verschijnt wordt er een foutmelding gegeven.te weten UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME.met de mededeling dat XP is afgesloten om beschadigingen te voorkomen.Ik moest alles loskoppelen,en dan in veilige modus opstarten.Echter,het maakt totaal geen verschil. Ik kan de computer ook niet normaal afsluiten,lampje power blijft branden.Alleen na de stroomtoevoer naar computer af te sluiten gaat het lampje uit. Iemand een idee wat dit kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.