Ga naar inhoud

Niels11

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Niels11's prestaties

  1. even ter info, heb oplossing gevonden ondertussen: Tijdens het scrollen in Windows waar veel ( grote ) bestanden staan geeft Explorer de fout 'Windows Explorer heeft een fout gevonden en wordt afgesloten' en sluit af. Wanneer je een Asus laptop inclusief Zorgeloos leren hebt aangeschaft in 2011of t/m mei 2012 dan is er de volgende oplossing : 'Verwijder het programma 'ASUS Webstorage' Ga naar 'Start' Klik op ""Configuratiescherm"", hierna opent een nieuw scherm. Klik op Programma's > ""Een programma verwijderen"". Zoek in de lijst naar het programma ""ASUS WebStorage"". Selecteer het programma en klik op ""Verwijderen/Wijzigen"". Hierna komt een nieuw scherm, klik op ""Ja"". Na deinstallatie wordt gemeld dat het programma is verwijderd. Start nu de computer opnieuw op en het probleem is opgelost.
  2. Hoi, ik heb een asus X53S en sinds een tijdje kan ik mijn windows verkenner niet meer gebruiken, het geeft steeds een foutmelding en sluit van zelf af. Ik heb al een beetje zitten lezen in vorige topics en blijkbaar had ik de Oberon Games die standaard op de laptop stonden niet mogen verwijderen. Kan iemand me helpen dit bijzonder irritante probleem op te lossen? ps: Ik heb geen recovery DVD's gebrand toen ik men laptop heb gekocht, niet slim zeker? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.