Ga naar inhoud

Timothy1989

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Timothy1989

  1. Heb mn ram latjes 1 voor 1 getest maar geen enkel verschil te merken... Mvg
  2. intel core 2 quad processor q6600, nvidea geforce 9500gs 512 mb model utow-die product name imedia x6072 Draait op windows vista home Zijn jullie hier iets mee? voor de rest staat er geen informatie op. @Dasle, nee, helemaal niks op het scherm..
  3. Hey iedereen, Heb me al rot liggen zoeken op het net en uit de gevonden informatie denk ik dat mijn computer een kapot moederbord heeft maar wilde het hier toch nog eens navragen. Eerst werkte de computer nog prima, tot na een minuut of 10 het scherm bevroos en muziek die toen zat te spelen ook bleef hangen. Na een tijdje starte hij helemaal niet meer op en heb ik dus gewoon een zwart scherm. alle fans binnenin de computer gaan wel nog draaien, maar het "werk"lichtje flikkert niet, en hoor ook geen tuutjes ofzo. het scherm krijgt geen signaal aan want hij zegt check signal cable. Kunnen jullie helpen aub? Mvg Timothy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.