Ga naar inhoud

fonnee

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fonnee's prestaties

  1. Ik ben bang dat ik nu wel heel erg verwarrend bezig ben. Maar ik ga je voorstellen even bekijken, dank je wel !
  2. dank je voor je antwoord, maar webstorage had ik al verwijderd evenals life update en mcfee Ik vroeg mij af hoe/waar ik kan vinden of er programma's op de achtergrond draaien, zodat ik ze kan stoppen. dit was een oplossing van de monteur. De laptop lijkt het nu goed te doen trouwens, ik ben nu avg free aan het downloaden, en hoop maar dat hij het goed blijft doen. Het lijkt erop dat het aan windows heeft gelegen.
  3. sorry!! maar ik zie nu pas jou nieuwe bericht en was mijn nieuwe bericht kwijt, het werkt zo inderdaad nogal verwarrend . Ik zie nu dat we op pagina 2 zitten en ik denk dat ik dat over het hoofd had gezien Ik ben ondertussen AVG free al aan het downloaden, maar ik zal zo eens naar je link kijken. Is het trouwens beter om google chrome niet te gebruiken ??
  4. Nou er is een monteur geweest, laptop meegenomen want lag niet aan de hardware maar software, en deze monteur kon daar niet mee. Vandaag laptop retour gekregen: er is een nieuwe windows 7 geinstaleerd en ik lees de volgende oplossing: ""Verder moeten aantal programma's op non actief of verwijderd worden, hardware matig is niets aan de hand, software moet de klant zelf regelen. Voorbeeld: indien mogelijk Mcfee verwijderen en AVG of microsoft security essentials installeren en de tijd voor een update zelf kiezen, toolbar verwijderen, Extra programma;s die op de achter- grond draaien proberen op te zoeken en op stop zetten aub. Laptop voldoet aan specificaties." ik heb mcfee, asus webstorage en asus life update nu verwijderd. Zou ik nog meer moeten verwijderen ? Verder heb ik geen idee hoe ik extra programma's die op de achtergrond draaien kan vinden ?? kan iemand me dat vertellen ??
  5. asus dank je wel voor je hulp, maar ik heb bedacht dat ik eerst maar eens aanspraak op de garantie ga maken, morgen komt er iemand langs, met waarschijnlijk een nieuwe harde schijf, dan hoop ik dat het opgelost word. Maar dat laat ik nog even weten
  6. oo sorry, ik zie net in je bijlage waar asus live update zit, dat ga ik nu proberen update: ik zie hem niet in mijn lijstje dus kan deze toch niet uitzetten :-(
  7. Dank je wel Asus ! Asus webstorage heb ik uitgevinkt maar asus lifee update (alu) heb ik niet kunnen vinden. Het uitvinken van asus webstorage heeft helaas niet geholpen. Het geluid van youtube stottert echt erg . Heb je nog een idee ? De verkoper zei me dat ik hem eens op moest starten met de herstelschijf, misschien is dat een optie, dat ga ik dan nu maar proberen
  8. Zoals de titel al zegt hebben wij voor (mijn dochter) voor school een laptop aangeschaft. een asus X53U het probleem: Hij is echt heel erg langzaam op internet en b.v. youtube stottert als je op andere pagina's tegelijk bezig bent. We hebben een draadloze verbinding en de andere laptops hier in huis, zelfde prijsklasse hebben dit probleem niet. Weet iemand hoe dit komt en of we wat aan kunnen doen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.