Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Golfy

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Misschien is mijn opmerking fout overgekomen. Ik heb bedoelde te zeggen dat het probleem zich voordoet voordat de BIOS aangeeft dat het de randapparatuur (disks, CDRoms e.d.) gaat opstarten. Dat zijn de eerste op het scherm zichtbare signalen dat de computer opstart. In hoeverre de BIOS voordien is opgestart is niet zichtbaar en niet hoorbaar omdat de BIOS van ROM wordt opgestart. Als de BIOS voordien wel is opgestart, dan zou ik verwachten dat met 'F2' de BIOS-instellingen moeten kunnen worden opgeroepen, maar dat is in die fase nog niet mogelijk.
  2. Deze herinstallatie is niet de reden van het probleem, maar een poging om het probleem onder de knie te krijgen. De reden dat ik een installatie DVD (van ASUS) heb gebruikt, en niet de herstel mogelijkheid, is omdat ik dan zelf precies kan bepalen wat wel en niet wordt geïnstalleerd. Voor de drivers is overigens gebruik gemaakt van de bijbehorende ASUS DVD. Ik kan mij trouwens niet voorstellen dat Windows hierbij een rol speelt, omdat het probleem zich voordoet nog voordat de BIOS opstart plaats vind.
  3. Dank Kweezie Wabbit voor de snelle reactie! Bijgaande de URL van de snapshot door Speccy. Ik ben heel benieuwd wat je daaruit kunt halen .... http://speccy.piriform.com/results/e5MgIMrS2lZfcZPp0JQfAHa
  4. Ik heb nu dezelfde opstart problemen. Is er inmiddels een oorzaak/oplossing voor gevonden?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...