Ga naar inhoud

glengiii

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over glengiii

  • Verjaardag 24-08-1989

glengiii's prestaties

  1. hallo, ik had net een virus op mijn pc die alles deed vastlopen. ik moest hem dan telkens uitschakelen via het knopje achteraan de pc. nu gaat dit niet meer. als ik dat knpje gebruik, dan gaat hij wel uit. zet ik dat knopje aan, dan gaat hij direct aan en start niet op. de stekker uitrekken geeft hetzelfde resultaat. kan ik hier iets aan doen zodat ik nog bestanden kan gebruiken?
  2. OK, vermits er windows media player op mijn pc stond heb ik enkel een codec gedownload. Nu kan ik de DVD wel afspelen maar ik krijg nog steeds 2.1 geluid. de twee voorste luidsprekers en de woofer. En het was een 5.1 DVD. Nog enige tips?
  3. Hey, In mijn vorige post had ik problemen met mijn geluid. Ze hebben me gevraagd een DVD af te spelen, maar dat gaat niet. Ik krijg steeds dit: 'Kan deze dvd niet afspelen omdat er geen compatibele dvd-decoder op de computer is geïnstalleerd.' Hoe kan ik dit oplossen? mvg
  4. Hey, Ik heb geprobeert een DVD te spelen, maar dat gaat niet op mijn pc. Er komt steeds op 'Kan deze dvd niet afspelen omdat er geen compatibele dvd-decoder op de computer is geïnstalleerd.' Kan dit mijn probleem met mijn geluid oplossen?
  5. Hey, Dus als ik mijn installatie aansluit op mijn pc krijg ik enkel geluid van 2 luidsprekers en een woofer. De andere drie luidsprekers werken niet. Bij configuratiescherm, luidsprekers en audioapparaten heb ik mijn luidsprekersopstelling veranderd naar 5.1, maar toch werkt het nog niet. Is er anders een manier om te zien wat voor geluidskaart of moederbord je hebt?
  6. Hey, Ik heb net een 5.1 geluidsinstallatie gekocht van logitech. Maar ik verneem net dat de meeste pc's maar een 2.1 geluidskaart hebben. Ik heb nu gezien dat er 5.1 geluidskaarten via USB zijn. Kan dit mijn probleem oplossen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.