Ga naar inhoud

Berrens

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Berrens

  1. IK heb een tijdje terug viel hij in eens uit en kreeg hem met geen stokken terug aan de praat. Als ik toen de pc terug opstartte dan (zelfs in veilige modus) kon ik eigenlijk niets doen zelfs niet naar configuratiescherm of elke ander programma. Dus heb ik toen vista terug geïnstalleerd. Nu heb ik gisteren blue screen view gedownload, maar als ik het programma opstart gebeurt er helemaal niets.
  2. Gedownload, maar er gebeurt niks als ik het programma open. Ik heb vista terug moeten installeren omdat ik zelfs in veilige modus niets meer kom met men pc.
  3. Hallo, ik heb net vista terug geïnstalleerd, nu valt men computer regelamtig terug uit en geeft dan de blauw scherm met probleem met windows. Wat kan dat zijn en wat kan ik er aan doen? Ik ben eigenlijk nog aan twijfelen om windows 7 te installeren maar waar kan ik deze versie voor een redelijke prijs vinden? Mvg Chris
  4. Hallo, Ik heb gisteren vista opnieuw geinstaleerd, hierbij heeft men computer een backup gemaakt met de naam windows.old. Nu is de vraag of ik men oude-bestanden terug kan halen zoals van windowsmail en dergelijke? En hoe? Ook krijg ik men draadloos internet niet meer opgestart, hoe kan ik dit best oplossen? Mvg Chris
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.