Ga naar inhoud

Grace101

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

Grace101's prestaties

  1. Hoe kan ik iets downloaden naar het bureaublad? Niet bij alle downloads heb je een keuze. Misschien staat het ergens, maar ik kan het niet vinden.
  2. Hallo, nadat in eindelijk verlost ben van Snap.Do (zie ander topic) blijf ik met nog wat andere problemen zitten. Het stuurprogramma op de afbeelding moet ik telkens als ik de pc opstart vernieuwen. Het oude verwijderen volgens de regels helpt niet. Ook starten mijn printer, Cd cart, Cd/DVD speler en externe schijf niet meer automatisch op, terwijl ik dat wel zo ingesteld heb. Wie kan mij helpen?
  3. Voor zover ik nu heb kunnen uitzoeken is de PC Tuner weg en Snap.Do OOK!!!! Geweldig, wat een goed programma! Wat goed dat je me daarmee geholpen hebt! Dankjewel! Helaas moet ik nog wel steeds het USB stuurprogramma vernieuwen, bestaat er geen mogelijkheid om die oude er voorgoed uit te halen? Of moet dit nu via een ander topic?
  4. Volgens mij is het gelukt!!!! AVG PC Tune UP doet nu wel moeilijk, maar eigenlijk wil ik dat programma toch kwijt. Dat was maar 24 uur gratis en plopt nu iedere keer op mijn scherm. Ga nu opnieuw opstarten om te kijken wat er gebeurt......
  5. Oke. Hier alvast een screen van het probleem dat ik steeds moet oplossen, zodra ik de pc opstart. Ik hoop dat dit ook met Snap.Do te maken heeft!
  6. Er wordt aangegeven dat deze download zeer onveilig is en gewaarschuwd absoluut niet te installeren. Toch doen?
  7. Het hele register is doorzocht, er wordt geen Snap.Do meer gevonden en toch zit het er nog steeds in. Ook de chipset moet nog steeds een nieuw stuurprogramma hebben als ik de pc opstart.
  8. Snap.Do is nog nie weg. Ik neem aan dat Standaard Reg SZ dus ook weg moet?
  9. Snap.Do is uit de rechterkolom verwijder er staat alleen nog Standaard Reg SZ geen waarde ingesteld. Moet dit ook weg?
  10. Ik zal proberen bovenstaand op te lossen. Inmiddels heb ik 24 uur een programma van AVG om fouten in het register op te lossen. Aangezien ik er geen verstand van heb ben ik daar nogal huiverig voor. Bijgaand het resultaat, ik weet niet eens wat ik hier nu mee moet doen....
  11. De beide C:\ zijn nu weg, maar kun je me uitleggen hoe ik Snap.Do uit het register verwijder? De opties die ik krijg zijn te zien op he screenshot.
  12. Je vroeg of ik die wel eens gebruikte, dus ik dacht dat het de bedoeling was dat ik dat zou doen. Zoals al gezegd heb ik nooit iets met die programma`s kunnen doen, omdat ik er niet voor wil betalen. Verder dan bovenstaand screenshot ben ik niet gegaan. Op dit forum hebben jullie iemand van Snap Do afgeholpen die Firefox gebruikt, dus ik hoopte dat jullie mij ook konden helpen, hoewel ik IE8 heb.
  13. Kijk daar is hij! Elke keer als ik de pc opstart is de nieuwste weer weg.
  14. Ik heb wel eens van die programma`s geprobeerd die kijken of al je drivers up to date zijn, maar meestal is er niks aan de hand of je moet het programma voor veel geld kopen, anders repareren ze het niet. Ik weet niet of dit zo`n programma is, maar ik wil he graag proberen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.