Ga naar inhoud

jantity

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jantity

  1. Hallo allen en zeker clarkie, Mijn probleem is opgelost, dank aan clarkie die me opweg heeft geholpen. De oplossing was toch net even anders daar kwam ik zelf achter, goed hé. De oplossing was als volgt; Bestand, openen, opties, vertrouwencentrum, instellingen vertrouwencentrum, VINKJE weg halen bij ; beveiligde weergave inschakelen voor bestanden die afkomstig zijn van Internet. Toch mooi opgelost hartelijk dank
  2. Iemand stuurt mij een PP presentatie. Als ik deze download en wil uitvoeren dan krijg ik de melding;Kan de toepassing niet correct starten (0xc0000005). Klik op ok om de toepassing te sluiten. Als ik op ok klik dan krijg ik de melding;Power Point heeft in Analyse (naam van de pp) een probleem met de inhoud aangetroffen. PP kan proberen om de presentatie te repareren. Klik op repareren als u de bron van de presentatie vertrouwd. Als ik op repareren klik dan krijg ik weer de melding met de toepassing fout (0cx0000005). Powerpoint presentaties die op mijn pc staan werken wel en presentaties die ik op een schijfje heb staan doen het ook wel. Wie heeft hier een oplossing voor. Ik zelf ben maar een beginneling en weet dus niet wat te doen.
  3. Tot nu geen goede oplossing via pc help forum. Maar het probleem is nu door mij zelf opgelost. Ik heb mij via een andere weg kunnen aanmelden bij wlm en daarna afgemeld.
  4. Aan elk die deze discussie volgt en de oplossing denkt te weten. Een prsc gaat niet omdat er tweeschermen opelkaar liggen. De sg popup komt zoals ik in de eerste mail hebt geschreven. Deze popup komt als je wlm opstart. Als de popup wggeklikt is en wlm niet uit geschakeld kan ik normaal wlm gebruiken. Alleen bij opnieuw opstarten komt de popup terug.
  5. Hallo Clarkie en anderen, Nee ook systeemherstel brengt geen verandering. Wat zal ik nog kunnen doen?
  6. Hallo Clarkie en anderen? Natuurlijk heb ik d account gegevens gecontroleerd en ook vergeleken met mijn andere computer met de zelfde windows live mail 2011. Er is geen verschil. Alleen dat dus op de ene computer dit probleem zich voordoet en op de andere niet. Nog geen oplossing gevonden.
  7. Sinds kort krijg ik, als ik windows live mail 2011 opstart, een bericht met de volgende boodschap; Aanmelden bij windows live mail De windows live services wordt bijgewerkt met alle wijzigingen die worden gemaakt als de ID is aangemeld. meer informatie PC Helpforum moderator bericht: Email adres verwijderd om misbruik te voorkomen inte vullen;wachtwoord wachtwoordt vergeten? - automatisch aanmelden aanmelden annuleren nog geen windows ID? registreer je nu IK snap er niets van, Heb geprobeerd om mij aan te meleden maar dat lukt niet. Ik zou graag van die vraag afkomen maar heb geen idee hoe dat zou moeten. Ik heb van alles geprobeerd via google maar de oplossing niet gevonden. Ook niet wat gezegt wordt via msconfig en dan alles uitschakelen waarin iets van msn staat. Help ik weet het niet, wie wel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.