Ga naar inhoud

quinten

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over quinten

  • Verjaardag 23-02-1970

quinten's prestaties

  1. quinten

    crossfade

    Als ik een hele hoop liedjes (mp3) op een cd (mp3) wil branden, hoe kan ik er dan voor zorgen dat er geen pauze tss zit en nog liever zelfs: dat de liedjes een beetje in elkaar overgaan..... Branden hoeft niet perse, als ik van bv een lijst van 50 liedjes één vloeiend mp3 bestand kan maken is ook goed. dat zou ik geweldig vinden !!!!
  2. Windows Xp Meerdere tabbladen openen, staat r bij mij ook,
  3. ik denk dat ik niet weet wat precies gewijzigd of aan/uit gevinkt moet worden...
  4. Wil niet lukken... Extra - internetopties - de weergave van webpagina's op tabbladen wijzigen...
  5. Hey bedankt voor reactie, maar hoe stel ik dat in? mvg
  6. Tabblad word volledig afgesloten en vervangen door t nieuwe wat ik aan klik. Ik gebruik bv Bedrockplace, om muziek op te zoeken, om te downloaden gaat het via Rapidshare, dus als ik een link aanklik dan gaat Rapidshare open en verdwijnt Bedrockplace volledig, stom want dan moet ik voor de volgende link bedrockplace weer opnieuw openen en zoeken waar ik ergens zat, en vroeger kon ik wel 10 veschillende sites tegelijk laten openstaan. Nu nog maar ene want bij de volgende klik is de vorige weer weggesprongen. geen foutmeldingen. Ik heb IE7 nu ook al opnieuw geïnstalleerd maar helaas... :-( HELP !
  7. Hallo, ik weet niet hoe 't komt maar ik kan maar één site openen, eerst kon ik als ik surfte meerdere sites laten open staan, maar nu als ik een nieuwe site open valt de vorige volledig weg, help dit is héél vervelend !!! Ik gebruik IE7
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.