Ga naar inhoud

Betje

Lid
  • Items

    137
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Betje's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Week één klaar
  • Een maand later
  • Een jaar binnen

Recente badges

1

Reputatie

  1. Geslaagde aktie. Dat wat ik ermee wil doen, is opnieuw geïnstalleerd. Geholpen. Hartstikke bedankt. Groet, Betje.
  2. Allereerst.......fijn, dat je reageert. Ik zie geen type nummer. Een heel klein plaatje met nummer en Chinees schrift. MFD Chinese tekens : 2014-09 is de onderste regel. Bovenaan staat E9NOBC03178536A Rechts daarvan staat CN : 7192 Onder de barcode T100TAF-BING-DK001B Rechts daarvan staat 12 M Windows 8, later ge-upgrade naar 8.1 Inderdaad klik ik er een los toetsenbord aan vast. Op een bijna onleesbaar strookje staat : Model T100T .....Mobie Dock2.....CS20 .....1500-10955000 Hoop, dat je voldoende informatie hebt ? M.vr.gr. Betje.
  3. Goedemorgen beste mensen, Mijn Asus tablet met Windows 8.1 gebruik ik af en toe. Nu heb ik deze een maand niet gebruikt. Ik weet het wachtwoord om hem te openen, alleen de schrijfwijze ben ik vergeten. Ik heb het al eindeloos geprobeerd, met steeds hetzelfde resultaat. GEEN TOEGANG. Heb ik een resetknop/gaatje ergens zitten ? Terug naar fabrieksintellingen is prima. Jullie oplossingen nieuwsgierig tegemoet ziend, teken ik met vriendelijke groet, Betje.
  4. Goedemiddag, Ik overweeg een Acer Google chromebook R13 aan te schaffen. Kan ik de printer, een Brother HL 2140 via een USB aansluiting, gebruiken met deze chromebook ? En.....kan ik de Tomtom Start 60, up-to-date houden via deze chromebook? Groeten, Betje.
  5. Ook goedemorgen, Prima, sluit dit item maar af. Groetjes, Netje.
  6. Goedemorgen, Ook voor mij is het inmiddels duidelijk....géén nieuwe tablet met het Windows besturingssysteem. Maar.....gisteren heb ik met de link van het Seniorenweb (voorlopig) flink ruimte gekregen. O.a. het TomTom bestand verwijderd. Allen bedankt tot zover.....! Groetjes, Betje
  7. Ok ....wij hebben de start 62, als ik het goed weet. Ik heb inderdaad verschillende keren het WiFi signaal zien branden op het apparaat. Neem aan, dat dit voldoende update is ? Maar nu staat de vraag nog onbeantwoord, hoe ik de rommel kan verwijderen van de Asus tablet. Ik zou het graag lezen..... Groetjes, Betje.
  8. Goed, Ik begrijp dat nu. Dus volgende keer Tomtom bij ons WiFi punt leggen en hij doet zelf updaten ? Zonder commando ? Maar.....hóe krijg ik nu weer meer ruimte op mijn tablet? Groetjes Betje.
  9. Goedenavond, Ik heb een Asus tablet met Windows 8.1 als besturingssysteem. De beschikbare ruimte is 20,8 GB. Vorig jaar had ik nog weinig vrije ruimte over. Ik heb alles gewist en opnieuw de tablet geïnstalleerd. Nu heb ik opnieuw hetzelfde. Een rode balk met de melding, dat er nog slechts 287 MB beschikbaar is van de 20,8 GB. Afgelopen week heb ik de TomTom ge-update. Ik denk, dat er allerlei backups zijn gemaakt, die voor een volle schijf zorgen. Op ons andere tablet met Android besturingssysteem heb ik nergens last van............ Ik begrijp niet hoe dit ontstaat.............. Hoe kan ik weer meer werkruimte verkrijgen ? Met vriendelijke groet, Betje.
  10. Goedenavond, Ik ben een fotoboek aan het samenstellen via het programma van Blokker. Hoe kan ik foto's uit Google foto's gekopieerd krijgen naar mijn fotoboek ? Nieuwsgierig naar het antwoord, teken ik met vriendelijke groet, Betje.
  11. Beste mensen..... Inmiddels goed schoon gemaakt en de nieuwe update is geïnstalleerd. Dank jullie wel. Groetjes Betje .
  12. En.....nog iets......ik kom nog steeds ruimte te kort om marsh mellow 6, of zo iets te installeren.......maar is dit gewenst........?
  13. Dag, volgens mij heb ik lekker opgeruimd, maar .....hoe zit het nu met de updates ? Moet ik de automatische updates uitschakelen van de verwijderde apps ? Groetjes, Betje.
  14. Goedenavond deskundigen, De opslag is voor 92 % vol van mijn smartphone, een Samsung J5, met 8 GB geheugen. Een software update is al veel te groot voor de opslag............. Foto's en video's staan inmiddels op een SD kaartje in het toestel. Wanneer ik een enkele app verwijder, zet dit geen zoden aan de dijk. Grote standaard mee geïnstalleerde apps, zoals Words, Exel, Powerpoint en One Note, gebruik ik helemaal niet. Veel te kriebelig........... Hoe kan ,of moet ik te werk gaan om de opslag groter te krijgen. Met vriendelijke groet, Betje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.