Ga naar inhoud

voldemort

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over voldemort

  • Verjaardag 01-08-1997

voldemort's prestaties

  1. het is allemaal gelukt nu, ik weet niet wat er aan de hand was maar bedankt voor de hulp!
  2. Ik krijg altijd vervelende pop-ups van antivirus360 ik weet niet hoet het op mijn computer geraakt is maar het doet heel vervelend. Hij zit constant warnings te sturen dat er een groot virus op mijn computer is en hij doe valse scans. Als je het lang negeert crasht mn computer ook nog. en internet gaat trager En mijn panda antivirus vind het ook niet. weet iemand hoe ik het kan verwijderen?
  3. Als ik op die intel PROset/wireless ga dan zeggen ze u bent met de router verbonden en signaalkwaliteit:uitstekend, hoe komt het dan dat ik niet op internet kan?
  4. ja alles staat aan en de lichtjes branden
  5. Ik heb een nieuwe router gekocht :linksys voor internet te krijgen op mijn laptop , er zat een cd bij ik had alles goed ingestoken en dan zocht de laptop naar mijn router hij vond hem en dan zocht hij naar de internet connection en die vond hij niet. Telenet die toenvallig bij ons huis kwam zei dat het normaal gezien moest werken. kan iemand mij helpen?
  6. dankje, ik heb het knopje gevonden en het staat aan. ze hebben mijn router gevonden maar wat moet ik nu doen om internet te krijgen? xD
  7. Ik probeer op mijn laptop internet te krijgen via een router. Ik had alles goed ingestoken en ik wist niet wat het probleem was maar ik heb nu gezien dat mijn Intel® Pro Wireless-netwerkverbinding is uitgeschakeld.Als ik het inschakel zeggen ze dat het nog steeds uitgeschakeld is en dat je het moet inschakelen via de hardwareschakelaar. Waar kan ik die vinden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.