Ga naar inhoud

jogu

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jogu's prestaties

  1. Hoi... Mag ik je danken... Het is niet meer nodig. Ik heb gisteren zo liggen klooien dat toen ik vanmorgen de laptop starte alles weer werkte. Heb geen idee wat hoe en waarom. Ben wel blij dat alles het weer doet. Nu maar snel een volledige systeemkopie maken.
  2. Ik ben mischien niet duidelijk geweest. Het gaat om zowel de intrene als externe speakers van en voor de laptop. De hoofdtelefoonaanuiting geeft dus ook geen geluid. Ook de microfoon intern doet het niet. Ja. Ik heb realtek software. Het vreemde is dat ik nooit probleem had. Echter tijdens een gesprek zonder verdere software instalatie spontaan wel. Heb vanacht tot 03.30 zitten te prutsen. Ik speel al met computers sinds de cooandor 64... Maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Ik kan natuurlijk alles opnieuw installeren maar doe dit liever niet. Alles opnieuw instaleren kost ook weer 1 a 2 dagen. Weet iemand hoe ik er achter kom of er en welk hardware probleem er mogelijk is. Kan nl niets anders meer bedenken. Heb ook al Soundmax geprobeerd echter zonder positief resultaat. Model NP-R620 FS04NL
  3. Yep....luidsprekerszijn gesecteerd.
  4. Tja.... Natuurlijk was dat het allereerste wat ik gedaan heb. Zonder resultaat. Net nog geprobeerd andere drivers te installleren. Ook geen resultaat. In iefer geval bedankt voor het meedenken
  5. Gisteren was ik met iemand aan het Skypen op mijn Laptop ( samsung R620, windows 7). Tijdens het opzoeken van een website verdween ineens het geluid. Ik dacht in eerste instantie dat dit aan mijn gesprekspartner zijn instellingen lag. Echter het bleek aan mijn laptop te liggen. Mijn geluidicoontje rechtsonderin geeft geen probleem weer (het rode bordje). Een MP3, of video van Youtube afspelen gaat zonder geluid. Als ik een MP3 aanklik geeft hij aan dat hij geen geluidapperaat kan vinden. In apperaatbeheer wordt echter geen uitroepteken oid zichtbaar. Vervolgens van alles geprobeerd. Driver deinstalleren en vervolgens opnieyw opstarten. Er wordt een nieuw device gevonden en de driver wordt opnieuw geinstalleerd. Nog steeds hetzelfde probleem. Software gedeinstalleerd met het voorgenoemde als zelfde resultaat. Dit betekend dus dat mijn BIOS de geluidskaart ziet. In apperaatbeheer wordt aangegeven dat de geluidkaart "correct werkt". In werkelijkheid niet dus. Windows laten scannen op fouten. Er worden geen fouten weergegeven of gevonden. Ook de koppeling met mijn luidsprekers, koptelefoon enz gecheckt.... geen probleem gevonden... Echter nog steeds geen geluid. Ik ben na een kleine 12 uur zoeken ten einde raad. Wie o wie heeft nog een idee? Bedankt alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.