Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

geerine

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo Jehewi, Ik heb nog geen eerdere backups gemaakt; wel images via Acronis True Image Home 2010 maar deze gaven ook een I/O fout. De anti-virus is een Trend Micro OfficeScan dat verdeeld wordt door een centrale server in München (hoofdkantoor van mijn werkgever; ik ben de enige werknemer in België). Ik kan de Windows Services niet stoppen (zie bijlagen). Ik heb enkel op een systeempictogram waar ik de OfficeScan kan "Unloaden" doen. Ik weet niet wat "Unload" tot gevolg heeft voor de anti-virus installatie. Graag verder advies.
 2. Ik heb Win 7 Pro NL. Windows backup geeft een I/O fout (zie bijlage Win7_Pro_Backup_20130408.jpg). Ik heb de CHKDSK /R reeds uitgevoerd en de voorgestelde reparaties zijn doorgevoerd. Wat mot ik doen om dit probleem op te lossen. Ik hoor het graag. Bedankt op voorhand.
 3. Opslaan Als lukt niet in MS Access 2010 wegens dezelfde fout (rechten zie bijlage MS_Access_TecData_MDB_20130221.jpg). Graag verder advies.
 4. Ik kan het bestand OLD_TecData.mdb niet opslaan als TecData.mdb daar er een fout komt ivm rechten. Na gewoon terug hernoemen komt de office installer telkens weer.
 5. Het TecData.mdb bestand opent zich direct met MS Access 2010. Het file formaat is Access 2000.
 6. Ik heb dit reeds enkele keren doorlopen en ik krijg geen foutmelding; de TecLocal toepassing toont gewoon het login scherm. De Windows Installer komt daarna nog een aantal keer te voorschijn, maar nooit met een foutbericht. Het duurt enkel allemaal wat lang. Indien ik de Windows Installer annuleer, krijg ik direct het login scherm van TecLocal.
 7. Beste Kweezie Wabbit, Bedankt voor de tip, maar het resultaat is identiek als voorheen (zie bijlage). TecLocal is een applicatie die leest en schrijft in een MDB bestand. Graag een nieuwe tip. Groeten, Erik
 8. Beste forum, Ik heb volgende situatie: Bij opstarten van een applicatie die MDB bestanden gebruikt, start Windows Installer telkens op en in mijn EventViewer krijg ik meerdere zaken te zien: Het eerste bericht dat hier verschijnt is: De detectie van product {90140000-0011-0000-0000-0000000FF1CE}, functie ProductNonBootFiles, onderdeel {63E949F6-03BC-5C40-A01F-C8B3B9A1E18E} is mislukt. De bron bestaat niet. Het tweede bericht dat hier verschijnt is: De detectie van product {90140000-0011-0000-0000-0000000FF1CE}, functie ProductNonBootFiles is mislukt tijdens het aanvragen van onderdeel {22056900-C842-11D1-A0DD-00A0C9054277}. Ik heb een officiële MS Office 2010 EN licentie (met een Win 7 Pro Editie NL). Hoe kan ik dit best aanpakken om op te lossen. Dank bij voorbaat.
 9. Beste Kweezie Wabbit, Ik heb het BKF backup bestand kunnen terugzetten, maar doordat ik de huidige Win7 Pro setting de voorkeur gegeven heb, is de restore slechts gedeeltelijk gelukt. De meeste programma's heb ik moeten herinstalleren en veel verwijzingen bestaan niet meer. Ik zou nog kunnen proberen om het BKF backup bestand terug te zetten met de settings van de "oude Win7 Pro", maar dat is me teveel werk. Bedankt alvast voor de goede raadgevingen. Groeten
 10. OK op hoop van zegen. Ik hou je op de hoogte van het resultaat. Ik ga eerst nog wel een bijkomende backup maken van alles.
 11. Ik heb reeds geprobeerd om de backup (BKF bestand van 30/12/2012) terug te zetten op de lege partitie W. Toen kreeg ik echter bij de dual boot 3 lijnen: Win7 Ultimate Win7 Prof (hersteld) Win7 Prof (hersteld) Aanmelden bij Win7 Prof is toen mislukt. Nadien de partitie W opnieuw geformateerd en met de officiele DVD Win 7 Pro op de partitie W geïnstalleerd. Graag advies over hoe de W partitie (met Win 7 Pro) overschrijven met het BKF van 30/12/2012 zodanig dat ik de situatie heb van mijn Win7 Pro zoals op 30/12/2012. NTBackup-RestoreUtility is geïnstalleerd op de win 7 Ultimate; de backup van win 7 Pro staat op een externe harde schijf (moet die op de dataschijf (D) staan?). BCD op Win7 Ultimate ziet er nu zo uit: There are a total of 2 entries listed in the bootloader. Default: Windows 7 Ultimate C Timeout: 30 seconds EasyBCD Boot Device: C:\ Entry #1 Name: Windows 7 Prof BCD ID: {87d36f78-5320-11e2-9b8e-e84dab477fe5} Drive: W:\ Bootloader Path: \Windows\system32\winload.exe Entry #2 Name: Windows 7 Ultimate C BCD ID: {current} Drive: C:\ Bootloader Path: \Windows\system32\winload.exe
 12. Ik heb van Dell de officiële Win 7 Pro DVD toegestuurd gekregen en deze ook gebruikt om op te starten. Ik heb deze nu ook geïnstalleerd met de DVD op de W partitie (na format W). De Win7 Ultimate versie is op de C partitie geïnstalleerd. Ik wil beide versies van Win7 behouden met een dual boot. Ik wil nu de originele versie van Win7 Pro op de W partitie overschrijven met het BKF van 30/12/2012. Dit wil ik doen via de BackupRestore applicatie in Win7 Ultimate. Ik heb nu wel het eigenaadige fenomeen dat wanneer ik opstart met Win 7 Ultimate dat ik volgende schijven zie in Windows Explorer: C schijf (Win7 2012 = Win7 Ultimate) D schijf (Data) W schijf (Win7 Prof) Wanneer ik opstart met Win 7 Pro zie ik volgende schijven in Windows Explorer: C schijf (Win7 Prof) E schijf (Data) F schijf (Win7 2012 = Win7 Ultimate) Graag advies over hoe de W partitie overschrijven met het BKF van 30/12/2012. Bedankt op voorhand.
 13. Beste Kweezie Wabbit, Ik heb de InstallBU.bat nogmaals uitgevoerd en nu kwam er wel een extra DOS venster voor het .CAB bestand. Daarna is het wel gelukt om dat BKF bestand terug te zetten op de "W partitie". Dus dit probleem is opgelost. Nu krijg ik echter bij de Dual boot 3 lijnen: Win7 Ultimate Win7 Prof (hersteld) Win7 Prof (hersteld) Bij deze laatste krijg ik dezelfde situatie als na de partitie indeling: ik kan het wachtwoord met de oorspronkelijke gebruiker ingeven, dan komt na het opzetten van het "Bureaublad" een blauw Win7 scherm met de melding dat Win7 "Niet legitiem is". Ik heb van Dell de officiële Win 7 DVD toegestuurd gekregen en deze ook gebruikt om op te starten. Zie bijlagen voor details. Ik heb nu een Dell Latitude E6500 PC met Win7 Ultimate op de C: partitie en Win7 Prof op de W: schijf en dataschijf D (G en H partitie heb ik weggedaan. Is het nu best dat ik een nieuwe discussie aanmaak of kunnen we zo verder gaan? Ik hoor het graag. backup01.log EasyBCD_20130108.txt
 14. Beste Kweezie Wabbit, InstallBU.bat gewijzigd en uitgevoerd; NtBackupRestoreUtility.exe wil niet opstarten. Taalpakket Engels geïnstalleerd voor Win7 Ultimate; rebooted; NtBackupRestoreUtility.exe wil niet opstarten. C:\Windows\system32 NtBackupRestoreUtility.exe met rechtermuis "Run as Aministrator" lukt ook niet. NTBackup-RestoreUtility onder start - all programs - accessoires - systeem tools staat er wel, maar start ook niet op. Graag verder advies.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.