Ga naar inhoud

bosss

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bosss

  1. Allereerst, bedankt voor de reactie! Verder: done (op 'starten' gedrukt), ook ff zowel handmatig als automatisch geprobeerd, staat nu op automatisch. Kan (na opnieuw opstarten) nog steeds niks detecteren helaas.
  2. Hallo allemaal, Ik ben al enige tijd op zoek naar een oplossing voor het volgende probleem, en hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen. Ik heb sinds enige tijd boxen met bluetooth. Nu kan ik mijn telefoon daar gemakkelijk op aansluiten, sterker nog, dat gaat automatisch als ik mijn bluetooth aan heb staan. Echter lukt het me niet om mijn laptop via bluetooth op mijn boxen aan te sluiten. Dit betreft de Packard Bell EasyNote TE. Boxen: Philips DTM3170/12 Ik heb al geprobeerd om via | Configuratiescherm --> Apparaten en Printers weergeven --> Een apparaat toevoegen | m'n boxen te vinden, maar dit is tot op heden nog niet gelukt. Hopelijk kan iemand mij vertellen hoe dit, en of dit überhaupt wel mogelijk is (wat ik niet zeker weet). Alvast bedankt! Excuus als dit topic op de verkeerde plek staat. Mvg, Marcel
  3. Hallo allemaal, Al geruime tijd heb ik problemen met m'n internet verbinding. Soms werkt het gewoon prima, lekker snel, maar vaak genoeg is het enorm traag, of laad hij de pagina helemaal niet. Nu is het zo dat mijn laptop daar af en toe nogal de dupe van is, en dat is natuurlijk niet de bedoeling Ik vroeg mij dus ook af, wat mag ik verwachten van mijn internet abonnement? Momenteel zit ik bij Telfort, https://internetshop.telfort.nl/alles-in-1-basispakket/?&omn_ic=banner:sb:Internet,-TV-&-Bellen-van-Telfort:139824:Pluspakket-Koper. Ze beloven mij 30 Mb/s down, 3 Mb/s up. Nu werkt m'n internet op het moment even goed, dus dacht ik, kom, laat ik er een speedtest overheen gaan. Geen idee of dit een betrouwbare site is: Speedtest | Onafhankelijke Internet Snelheidstest, maar dit kwam eruit: Heb werkelijk geen idee of dit er iets mee te maken heeft dat m'n internet soms zo extreem langzaam is, maar dat ik 3x zo weinig krijg, als ze beloven, zegt natuurlijk wel iets. Overigens heb is dit probleem ook al meermaals voorgelegd aan de klantenservice van Telfort zelf. Elke keer wordt ons verteld: 'Ja meneer, u heeft ook 10 apparaten aangesloten op uw wifi netwerk, dat kan zorgen voor vertragingen. We kunnen uw wifi wel op een ander kanaal zetten, dat kan helpen'. Nu vraag ik mij af in hoeverre dit waar is, want kom op, hoeveel is 10 apparaten nou nog, vandaag de dag? Heb meer het idee dat het als smoes gebruikt wordt tegen mensen die er niet zoveel verstand van hebben, waar ik helaas ook onder val. Vandaar dat ik jullie om hulp vraag, er moet toch íemand zijn die er wél verstand van heeft Groeten, Marcel
  4. Blijkbaar ligt het niet aan internet, want ik had geen internet oid geopend, maar processor werkte wel 100%. Ook sloot hij nu af met 49%. Ik heb m'n laptop open gehad. Voor de koeler/ventilator zit een fan, en aan die fan zit een oranje buisje. Aan het eind zat daar grijs, zacht spul op, wat me nog niet eerder was opgevallen (heb m'n laptop al een aantal keer open gehad om schoon te maken). Iemand die weet wat dit is? Zal straks even een foto posten.
  5. Ik heb even de processen bekeken, en gemerkt dat het fout gaat zodra ik internet opstart. Heb het met zowel internet explorer als met Google chrome uitgeprobeerd, en gezien dat als ik één van beide open, ik 4 processen krijg die hard draaien. Jean-Pierre, ik heb te weinig tijd om een programma te downloaden. Laptop sluit af voordat het programma klaar is met downloaden. Ik ga nu even kijken hoe lang de laptop aanblijft als ik géén internet opstart. In dat geval zou ik namelijk de programma's met een USB over kunnen zetten.
  6. Bedankt voor je antwoord. Het probleem is dus juist dat ik niet genoeg tijd heb om dat programma te installeren. Voordat het geïnstalleerd is (wat ongeveer een halve minuut kost), is m'n laptop alweer uit. Nu is het me vanmorgen net op tijd gelukt, maar als ik op de download druk, krijg ik een foutmelding. Kan dit installatiepakket niet openen. Neem contact op met de leverancier van de toepassing om te controleren ... Foutmelding niet volledig ivm uitvallen laptop. Krijg m'n laptop nu niet eens meer aan, zal weer een paar uur moeten wachten alvorens ik weer 2 minuten bezig kan.
  7. Hallo allemaal, Ik heb een probleempje met mijn laptop. Het is al een redelijk oud ding, dus het is heel goed mogelijk dat er iets in de hardware stuk is, maar zelf dacht ik eigenlijk aan de software. Gisteren kwam ik terug van vakantie en heb VLC player gedownload omdat ik die nodig had. Bron: VLC Player Free Download - Universal Media Player - Play Any Media File | Downloadster Beetje naïef geweest, want met die VLC player kwamen ook een stuk of tien andere programma's en virussen mee, waar ik overigens (Regclean Pro) al eerder last van heb gehad, echter heb ik het toen verwijderd met Spybot oid. Na dat installeren begonnen de problemen. Ik was even bezig de VLC player te testen, maar dat werkte niet echt goed (beeld bleef hangen bij full screen). Opeens kwam er een volledig zwart scherm en na een paar secondes ging alles uit (niet de normale afsluit procedure). Heb nu een stuk of tien keer mijn laptop opgestart, en kan hoogstens 5 minuten bezig, of hetzelfde gebeurt. Zwart scherm, laptop 'valt' uit. Heb even rondgekeken op verschillende sites en via google gezocht, maar kon nergens hetzelfde probleem vinden. Eventjes de laptop open gehaald, zat nauwelijks stof in, niet in de fan en niet in de ventilator (had hem vlak voor de vakantie volledig schoon gemaakt). Daarna nogmaals de laptop opgestart en even via taakbeheer gekeken hoe hard de processor moest werken (aangezien een aantal delen in de laptop redelijk warm waren), dit was bijna de hele tijd 100%. Algemene informatie: - Acer Aspire 7520 - AMD Athlon 64 x2 Dual-Core processor TK-57 (1.9 GHz, 2 x 256 KB L2 cache) - Up to 751MB NVIDA GeForce 7000M TurboCache - 2GB DDR2 - 17" WXGA+ Acer CrystalBrite LCD - 160GB HDD - DVD-Super Multi DL - 802.11b/g WLAN Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Marcel
  8. Zowel de IP als de DNS is aangevinkt, wat nu?
  9. Staat aangevinkt, automatisch IP en DNS.
  10. Oke, nu wordt het raar, ik zit via de pc die het niet deed op internet... Hij geeft nu de foutmelding: De instellingen die op deze computer zijn opgeslagen komen niet overeen met de vereisten van het netwerk. Die fout had ik gistermiddag ook, toen deed het internet het dan ook niet. Toen via internet op de fora's gezocht, waar stond dat ik hem dan via 'Draadloze Netwerken Beheren' moest verwijderen, opnieuw opstarten en opnieuw invoeren. Rare is dat het internet nu wel werkt, dit was toen niet zo, en nadat ik opnieuw had ingevoerd kreeg ik de foutmelding waar dit hele topic over gaat. Nu dus weer terug bij af, afgezonderd dat het internet het wel doet... Voor de duidelijkheid: er staat een rood kruisje, en als ik op de internetverbinding klik staat er: De instellingen die op deze computer zijn opgeslagen komen niet overeen met de vereisten van het netwerk. Hoe te verhelpen?
  11. Ik heb exact gedaan wat je zei, hier is het: [ATTACH]22033[/ATTACH] ipconfig.txt
  12. Beste, Ik heb een probleem met mijn internet connectie. Ik ben al een paar uur bezig om dit te fixen, heb verschillende fora's gelezen, waaronder ook een aantal van deze site, maar niets hielp. De foutmelding die de pc weergeeft is: Onbekend Netwerk, Geen Netwerktoegang Mijn enige uitweg nu is dit forum, ik hoop dat de informatie toereikend is voor jullie om mij te helpen. PC: Acer Multi Media Desktop Router: Zyxel Besturingssysteem: Windows 7 Mvg, Marcel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.