Ga naar inhoud

jorno

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jorno

  • Verjaardag 06-04-1988

jorno's prestaties

  1. Indien je de speler in een netwerk wil gebruiken kan je natuurlijk ook media delen in het netwerk en heb je niet speciaal een mediaspeler nodig met opslag, let wel dat hiervoor de pc met de mediabestanden op moet opstaan. Een andere optie is een NAS(network attached storage device) wat ook als hard disk kan fungeren. Indien je toch een mediaspeler met opslag wil kopen is er normaal software bij deze speler om makkelijk via het netwerk data hierop te kopieren. Wat bedreft waarop te letten is het vooral de ondersteunde formaten, of je full HD wil afspelen en dergelijke. Ikzelf heb een EVA Netgear 9100 waar ik zeer tevreden van ben. Naar wat ik hoor van andere personen is dat de popcorn hour reeks zeer interessant , alsook de mede8er. De formaten waarover ik sprak zijn bijvoorbeeld divx, xvid, mkv, h.264, en dergelijke. De meeste Spelers ondersteunen de meest voorkomende formaten wel. Voor zover ik weet is het wel steeds noodzakelijk om de speler bij een scherm te zetten. Om media van de speler op een andere pc te zien is het mogelijk via het netwerk te gaan maar bij een standalone scherm zal dit geen optie zijn vrees ik, toch niet zonder AV-distributiesysteem. Ik hoop dat dit een beetje helpt
  2. Bij deze zou ik graag willen vragen welke optie ik heb om ram bij te kopen. Momenteel heb ik 2x2 GB DDR3 pc3-8500 1066MHz (7-7-7-20) in 1 dual channel bank geinstalleerd. Volgens de crucial website ondersteunt mijn moederbord (MS-7616) zowel pc3-8500 als pc3-10600 en pc3-12800. Wat ik niet weet is of deze website betrouwbaar is, veronderstellende dat dit wel is vraag ik me ook af of ram geheugen in mijn 2de bank dual channel gelimiteerd zou worden door de eerste bank.
  3. nieuwe ontdekkingen: 1. vergeleken met een vriend die dezelfde laptop heeft. Mijn kloksnelheid staat op 1/3de van de maximale snelheid, in tegenstelling tot bij hem (mijn: 598 MHz, zijn: 1,79 GHz) 2. bij launch manager word een bestand aangemaakt cmoslog.txt met daarin 2 foutboodschappen, nl: 2009\11\19 22:29:41 CMOS: 0x9670 is not supported! 2009\11\19 22:29:45 CMOS: 0x70 is not supported! dit bestand word gedurig aangevuld en word zo onmenselijk groot (zonet het bestand verwijderd, was 115 mb voor een txt) weet iemand of dit probleem op te lossen is? Is het een CMOS probleem zoals gemeld word in het bestand, of is het een probleem met mijn chipset/chipset driver?
  4. Ik heb alle drivers en stuurprogramma's geinstalleerd, de touchpad zelfs deze die u zegt en de allerlaatste van synaptic zelf toen deze van medion niet werkte *edit: naar wat ik denk is het geen driver/stuurprogramma probleem, vermits de alle ingebouwde hardware faalt (toetsenbord tijdens opstart, touchpad en sneltoetsen tijdens windows)
  5. Sinds dit weekend is er een probleem met mijn laptop (medion 97600 met windows XP media center edition). Het probleem is dat het toetsenbord 99% van de keren niet werkt tijdens opstarten, ook niet om in bios te geraken. Toen het wel eens werkte kon ik in bios kijken dat legacy usb keyboard opstaat (phoenix bios btw). na dat windows opgestart is werkt het toetsenbord wel, maar de touchpad niet. ook de sneltoetsen (onder andere om wifi op te zetten) werken niet meer. Mijn vraag nu is dus of hier een oplossing voor bestaat? Het probleem is opgedoken na dat ik partities verwijderd heb. Hierna kreeg ik in partition magic een fout "bad partition". Ik heb gevonden dat dit een fout was met de partition table, na nogmaals geformat te hebben was dit probleem verholpen maar kwamen de andere problemen boven. Is dit een CMOS probleem? alvast bedankt
  6. ik heb enige tijd geleden een USB 2.0 PCI uitbreidingskaart gekocht van sweex met de VIA VT6212 chipset. Dit omdat ik op mijn pc enkel usb 1.1 heb en bestanden overzetten nogal lang duurde. Na de pci kaart in de pc gestoken te hebben en mijn HDD aan te sluiten merk ik dat niet alle bestanden op mijn HDD kunnen geladen worden. Zo geven videobestanden bijvoorbeeld renderfouten en stoppen sommige zip bestanden met extracten. Nu dus de vraag: is dit afkomstig van een defecte kaart of is het iets anders? Ik heb al geprobeerd om de drivers te herinstalleren ookal zou dit niet nodig moeten zijn (ik heb Windows XP SP2 draaien). Soms geeft hij ook een decoderingsfout en krijg ik rare tekens in map- en bestandsnamen. EDIT: Ik heb ook geprobeerd de kaart op een andere PCI poort aan te sluiten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.