Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

xris

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Misschien is het ook goed te weten dat Norton 360 Premier edition op mijn PC geïnstalleerd is.
  2. Hallo Clarkie, En ik heb HiJack This gedownload. Met de copy enz misliep het wel wat. Om dit logje te maken probeer ik dit te herstellen door dubbelklik op de snelkoppeling maar ik krijg steeds maar het bericht 'HiJack This is already running'. Hoe lang blijft die 'running?
  3. De laatste tijd maak ik mee dat ik op zoek ga naar een map en dan vaststel dat deze verdween. Het gebeurde al een paar maal. Ik vind die gelukkig nog in de prullenbak. Wat kan de oorzaak zijn. Ik kan mij niet voorstellen dat ik die mappen zou verwijderd hebben
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.