Ga naar inhoud

Wie o wie

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Wie o wie

  • Verjaardag 22-02-1944

Wie o wie's prestaties

  1. Bedankt allemaal voor jullie advies. Ik woon op het platteland van Portugal en e.e.a. is per post besteld. Zal wel moeilijk worden, om restitutie te krijgen. Maar goed, dan blijf ik nog maar een tijdje op de map van 2010 rijden. Kom ik er ook wel. Gegroet en nogmaals bedankt. Ik kijk nog even naar een reactie en sluit dande discussie af, zoals het hoort.
  2. Berry, ik heb gelezen, waar jij op doelde. Ik denk, dat ik de dupe ben geworden van een verkeerde bestelling. Het sd kaartje is een gewoon Transcend kaartje en niet van Garmin. Dus een **betaalde** copy. Als ik dit kaartje in mijn kaartlezer steek, zie ik wel, dat het hele bestand van West Europa erop staat. Echter het komt niet te voorschijn op de GPS. Weet jij of iemand anders nog een oplossing, behalve een originele bij Garmin kopen???:hmmmm: - - - Updated - - - BEDANKT MODERATOR EN SORRY VOOR DE OVERLAST.
  3. Berry,bedankt voor je tip. Nu nog kijken, hoe ik het mail adres weg krijg. Betreffende de GPS ga ik nu aan de slag. Je hoort, bedankt.
  4. Hallo. Ik ben een oudere beginner en heb het volgende probleem>>>> Ik heb een SD kaartje met het programma **Garmin CN West-Europa 2013-40 UL SD** erop. De leverancier schreef er het volgende bij>>> 2GB unlocked versie West Europa. Past op 2 GB kaartje. Zet in folder met de naam Garmin** Ik heb de naam op het SD kaartje veranderd in **Garmin**, maar als ik mijn gps aanzet en bij **kaarten** kijk, staat er helemaal geen aanwijzing in, dat er een SD kaart inzit, laatstaan het programma wat op het SD kaartje staat. Wel staat het oude programma in het geheugen van de GPS. Dus mijn vraag>>> wat doe ik fout en wie kan me helpen in simpele bewoordingen?? Ik heb Windows XP in mijn pc. Met uiteraard hartelijke dank, Fred. PC Helpforum moderator bericht: EMail adres verwijderd om misbruik te voorkomen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.