Ga naar inhoud

pat1964

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik ben overgestapt naar outlook.com. Ik heb een app van "outlook.com" en ook een app van "email". Hotmail en gmail zijn gekoppeld aan elkaar en aan outlook.com. Op de app "email" komen emails toe van Hotmail en gmail. Deze mails komen ook op "outlook.com" toe. Hoe kan ik dit alles (zonder emailverlies) centralizeren op "outlook.com"? (ik wil dezelfde email geen 3 keer bekijken/verplaatsen/verwijderen)
  2. bedankt stegisoft voor de reactie! het grote probleem blijft de foto. ik voeg de foto in in excel via hyperlink maar na koppeling zie ik in acces wel de link maar ik kan ze niet openen en dus ook niet gebruiken in mijn formulier.
  3. ik heb in excel een omvangrijke tabel met gegevens over voetballers (naam-geboortedatum-nationaliteit-ploeg-ex-ploeg enz. per record wil ik de foto van de speler invoegen. deze tabel met foto wil ik koppelen aan acces. na koppeling wil ik formulieren maken waarin ik een (keuze)veld heb om de betreffende foto toe te voegen. Is dit mogelijk en zo ja hoe kan ik dit verwezenlijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...