Ga naar inhoud

huis5190

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

huis5190's prestaties

  1. De melding is, zoals aangegeven. Inmiddels ben ik wel in een ander scherm terechtgekomen, waarin vermeld; PXE-E61 Media test failure, check cable. ( ik weet niet welke kabel) PXE-MOF; exiting PXE Rom Operating System not found. Als ik vervolgens nog eens ctrl+ alt+del doe dan kom ik in een scherm waar de mogelijkheid is F2 of F12 in te toetsen. Beide geprobeerd en kom vervolgens weer in scherm met hierboven aangegeven foutmeldingen. Ik hoor graag nader
  2. Vanmorgen heb ik me afgemeld en wilde nu weer opstarten. Kreeg zwart scherm ,met mededeling "VWYAI is compressed". Press Ctrl+Alt+Del to restart. Na dit gedaan te hebben komt heel even beginscherm van Fujitsu Siemens op met onderin blauwe balk. Vervolgens opnieuw naar het hiervoor aangegeven scherm. Ook in het bios menu geen resultaat. Weet iemand raad ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.