Ga naar inhoud

bvgnl131047

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bvgnl131047

  1. Dank je wel, Het probleem heb ik kunnen oplossen door in de veilige modus te starten en daarna via systeemherstel terug te gaan naar de condities vóór de update. Dat is overigens ook vóórdat ik NERO 11 installeerde. De pc vraagt nu niet meer om diezelfde update uit te voeren. Kan dat liggen aan 1 van de programma's in NERO 11? Ik ga nu NERO 11 pas weer installeren als ik het echt weer nodig heb. En dan weer een herstelpunt teruggaan zodra ik met gebruik van NERO 11 klaar ben. Niet echt handig, maar ik houd niet van die instabiele situaties. Dank.
  2. Geachte heer, Na updatepoging van mijn pc met Windows 7 (32 bits) krijg ik de volgende melding: "Fout bij configureren van Windows updates, wijziging ongedaan maken, schakel de computer niet uit". De pc staat nu dan enkele uren aan met deze melding en m.i. gebeurt er niets. Nadat ik de pc dan toch heb uitgezet en weer opstart krijg ik dezelfde melding, die weer blijft staan. De muis doet het ook niet. Ik kan dus verder niets doen, want het opstarten gaat niet verder. Kunt u mij helpen? Vriendelijke groet, H. Breton van Groll
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.