Ga naar inhoud

godlac

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door godlac

  1. Droske mijn probleem met het afsluiten na slaapstand is opgelost ik heb eens gesproken met de verkoper van de laptop en die heeft inlichtingen genomen met de fabrikant (ACER) en die heeft gezegd dat het mogelijk een bios update was die er bij mij nog niet opstond , die heeft dan de update uitgevoerd en het probleem was gedaan . Wat dat juist is weet ik ook niet , ik wilde u zo rap mogelijk verwittigen gij zult het heel zeker wel weten wat dat is , ik wil je ook bedanken voor de spontane hulp . De pc is voor mij gewoon een tijdverdrijf ik ben niet meer zo goed te been . Groetjes , Jonas (godlac) ( Dan mag dit zeker afgesloten worden ? )
  2. Droske ik heb het gezien , sorry ik keek er gewoon over mijn lettertype staat een beetje klein maar hoelang moet hij zo in deze stand blijven staan ? Grtjes Jonas
  3. Droske ik wil wel maar (nooit) staat er niet op ik heb dan maar gezet op ( geen actie ondernemen ) . Grtjes
  4. Droske bedankt maar in welke stand moet ik dan de pc zetten , ik zie daar sluimerstand , geen actie onder nemen enz. uitschakelen zie ik niet . Ik zal eens beter zoeken. Groetjes , godlac
  5. Nadat mij pc in slaapstand gegaan is , dan kan ik gewoon weer opstarten maar nadien sluit hij niet meer af het scherm valt uit maar ik moet hem uitzetten via de aan uit knop . Wat zou het probleem hier van kunnen zijn ergens een vinkje of zo ,dit is omzeggens een nieuwe pc het probleem hiervan is dat de batterij leeg loopt als ik niets vermoed als de stekker is uitgetrokken . Groetjes , Jonas (godlac)
  6. godlac

    Java

    Kape ik zal het toch maar plaatsen grtjs godlac . DelFix.txt
  7. godlac

    Java

    Kape ik heb een scan gedaan maar om een of andere reden heb ik logje niet kunnen opslaan er waren 32 fouten heb heel zeker iets fouts gedaan , heb nu een nieuwe scan gedaan en alles was goed niets meer gevonden en alles werkt nog prima , wat denkt hier van zo laten . Nogmaals bedankt voor de hulp groetjes godlac .
  8. godlac

    Java

    Kape ik weet heus niet hoe ik het moet doen ik heb geen computer lessen gevolgd , en is er geen andere manier om die beestjes weg te krijgen jullie zijn specialisten , voor mij is de pc gewoon een tijdverdrijf ik ben mindervalide ik zou het iemand vragen maar ik ken niemand , grtjs godlac .
  9. godlac

    Java

    Hoe doet men dat en wat is een invulvenster ik heb ondertussen java kunnen dowloaden en alles werkt goed godlac .
  10. godlac

    Java

    Ik heb hier er een ander zoeklogje gemaakt ik denk dat ik iets verkeerd gedaan heb eerlijk gezegd ik versta er niet zoveel meer van en van knippen en plakken ken ik ook niets groetjes godlac. zoek-results.txt
  11. godlac

    Java

    Hier het zoeklogje godlac . zoek-results.txt
  12. godlac

    Java

    Ik denk dat het de eerste maal niet gelukt is , zal een tweede poging wagen , godlac . log.txt
  13. godlac

    Java

    Hier het gevraagde logje , dank u voor de hulp ,godlac .
  14. godlac

    Java

    Kan java niet meer downloaden er komt altijd kan het bestand niet vinden , wat nu ? Groetjes godlac (jonas) .
  15. godlac

    Java

    Ik kan eLD Viever niet openen als ik er op druk verschijnt dit bericht van java .This application a java runtime environment 1.6.0_00 - 1.7.0_40 en dan ok .En zo kan ik mijn kaartlezer niet gebruiken .Nochtans is java goed geinstalleerd , heb het programma al verschijnende malen verwijderd en terug gedownload maar niets helpt .Waar zou dat aan liggen . Kunt ge me helpen , dank bij voorbaat . Groetjes godlac (Jonas) .
  16. Voor de moment zie ik het niet meer maar dit is al meermaals gebeurt en dan duikt het weer op , sorry voor de last het is een lastig virus grtjs godlac .
  17. Voor de moment zie ik het niet meer ,maar dat is al meer
  18. Hier het gevraagde adw.cleaner logje ,maar ik denk dat het niet veel zal helpen heb het al uitgeprobeerd zelfs internet explorer werkt niet meer naar behoren het reageert niet meer hoe het eigenlijk moet , ik heb moeten overschakelen naar firefox , ik dank jullie voor de hulp ,groetjes godlac (Jonas) . AdwCleaner[S48].txt
  19. [ATTACH]33867[/ATTACH] Het gevraagde logje van zoek exe groetjes godlac (jonas) . zoek-results.txt
  20. log.txt Hopelijk het gevraagde logje , groetjes godlac Jonas
  21. Ik heb het logje geprobeerd te versturen , ik weet niet of het zal gelukt zijn groetjes godlac (Jonas) log.txt
  22. Ik zit geplaagd met het websearches.com virus en krijg het niet weg , zelfs met adwcleaner niet heb al van alles geprobeerd niets lukt , kunt ge me helpen dank bij voorbaat , groetjes godlac (Jonas) .
  23. Beste kape ik heb gevonden wat ge opgegeven hebt in het configuratiescherm alleen moest ik op het pictogram < taakbalk en menu start > drukken , ik heb alles uitgevoerd zoals beschreven en het lijkt erop dat het zal lukken efkens afwachten , nogmaals danks ook de andere tipgevers . Groetjes godlac (Jonas) .
  24. In het CONFIGURATIESCHERM heb ik alleen maar geluid staan tabblad volume vind ik niet , ik durf er niets aan veranderen groetjes godlac (jonas) . Bedankt voor de reactie .
  25. Als ik mijn pc opstart komt het icoontje van mijn luidsprekers niet altijd te voorschijn , de luidsprekers werken nochtans goed maar ge kunt het volume niet hoger of lager zetten . Kunt ge me helpen dit probleemje op te lossen .Ik weet niet of dit onderwerp op de goeie plaats staat ? Groetjes godlac (Jonas)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.