Ga naar inhoud

JakobenAlie

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JakobenAlie

  1. Beste buurman van ons landje NL Porrelaar, Ik lees net Jou bericht hartelijk dank voor je uitgebreide antwoord ik zal je bericht opslaan er staan belangrijke dingen in. De Windows 7 staat er al op het is een afrikaanse uitgave die beter op een kleine oude vandagen past, ben gelukkig nog gee problemen tegen gekomen. Vind het trouwens niet netje van Windows om maar even de klanten op kosten te jagen, we hebben tenslotte goed betaalt voor de Acer Aspire 7110 dat windows zo maar even de ondersteuning stopt, mag volgens mijn niet eens, we hebben er met elkaar voor betaald, en nu weer. Bij Acer kan je een recover cd bestellen die spicifiek voor de laptop die wij hebben geschikt is, vooraf formateren dat alles er af is zou geen probleem zijn, ??DE DRIVERS ZOUDEN DAAR WEL OP STAAN?? ze vragen er ook nog even Euro60 **(fout een eure teken doet het niet meer)** voor ook al weer zo iets het zou tegen een kleine vergoeding moeten aanbieden dat valt me tegen van ACER. **((Daar heb toch ik een kopie van gemaakt € ))** weet je daar ook een oplossing voor dat ik die weer op de laptop krijg?? Verder ben ik nog geen fouten tegen gekomen, wat ik wel jammer vind, de XP die we hadden was completer dan de Windows 7 naar mijn gevoel. Kan je ons ook nog vertellen wat we er zo nog op het lappie kunnen zetten om hem completer te maken, wil altijd het maksimale uit alles halen, wij en misschien ook nog anderen zien uit naar je aanvullende tips, bij voorbaat onze dank. Met een hartelijke groet, JakobenAlie. Jullie boven buren, het lijkt ons wel wat om in Belgie te wonen, eigelijks willen we wel weg uit Nederland, het is niet meer zo als vroeger, de oudere gezellige socialer mensen zijn er niet meer, we zouden niet weten waar in de wereld het beter, dan zou Belgie nog een de enige optie zijn.
  2. Beste Pc-helpforum.be Is de Ps hulp ook voor Nederlanders???? er word wel gekeken naar ons probleem maar daar blijft het bij. Of kan ik beter naar seniorennet.be gaan??? Mvg, Jakob.
  3. Best buren van Nederland, Wij wonen in het stadje Groningen, zoeken jullie hulp om tot de beste besluit te komen voor onze wat jaartjes oude laptop. Wij zitten met een probleem, Acer Aspire 7110, ondersteuning XP stop in april wat kan ik het beste doen, om met de toch wel oude laptop de beste resultaten te krijgen. Kan Windows 7 er het beste op, kan dat terwijl de programma's van Acer er op blijven, kan dat het beste er af gehaald worden?? De harde schijf is vanaf de fabriek op gedeeld in C:/ en D:/ op de D schijf staat de mee geleverde software die bij de eerste keer gebruik op CD/DVD gezet kan worden. Kan het best de gehele schijf zo wel C als D gewist worden?? Kan het een schijf worden of is het beter dat het gescheiden blijft. Heeft de Acer software nog een belangrijke rol?? Misschien ben ik nog een belangrijke vraag vergeten, hopelijk denken jullie daar ook aan. Met een vriendelijke groet, Jakob en wederhelft, Twee zestig plusser. Graag zo snel mogelijk een door dacht antwoord. Het forum email adres moet ik nog vernieuwen. Microsoft Windows XP Home Edition Versie 2002 SP3 Acer Inc. AcerSystem Intel® Celeron ® M CPU 410 @ 1.46GHz, 1,99 GB ACER (C:) FAT 32 35.06 GB 20 GB 59%ACERDATA(D:) FAT 32 35.54 GB 29.27 GB 82%
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.