Ga naar inhoud

dickvb

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dickvb's prestaties

  1. Live mail stoort. Soms loopt de boel vast. Verder kunnen sommige (niet alle) berichten niet (opnieuw) geopend worden. Naar de prullebak verwijzen lukt ook niet in veel gevallen - moet ik dan dus slepen. Links in mails naar websites of bedoeld als bevestiging van aangemaakte accounts werken helemaal niet. Wat kan dit zijn en hoe los ik dit op? Ik heb nu Mozilla Thunderbird geïnstalleerd, maar dat is een progr. van 44,4 mb, wat wel erg veel is voor e-mail software. Is het zinvol om live mail bijvoorbeeld vanuit portalux.com opnieuw te downloaden, of zou dit geen verschil maken. Alvast mijn dank voor reacties !
  2. Ik heb een HP notebook gekocht, uitgevoerd met Windows 7. Ik heb Ubuntu gezien en overweeg dit en de daaronder vallende software te gaan gebruiken. Ik heb alleen geen idee hoe dit moet doen - W7 vervangen etc. Hoe kom ik daar achter, en dan liefst eenvoudig uitgelegd (ben een leek).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.