Ga naar inhoud

brent_

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

brent_'s prestaties

  1. de eerste die scan van seatools for dos en toen sloeg mijn pc weer vast ? dus moet ik die andere scan nog eens doen ?
  2. Kweezie wabbit zelfs als ik deze test uitvoer slaat mijn pc vast ik denk dat het tijd word om hem gwn weg te gooien ofniet ?
  3. als ik dit opstart krijg ik Error from drive C : Dos area : general failure wat moet ik nu doen ? ik kan wel Ignore duwen en dan kan ik de test wel uitvoeren ?
  4. even ter info ik heb voor ik dit poste mijn pc terug opgestart met de cd en nu blijft hij heel de tijd hangen op het installatie scherm en sorry dat ik dit niet heb gemeld maar als ik niet op mijn pc kan kan ik dit probleem dan wel oplossen ? ik kan wel door een paar keer mijn pc af te zetten en her op te starten de installatie voltooien en u vorige stap uitvoeren ?
  5. wel ik heb windows xp opnieuw geinstalleerd met de cd-rom misschien handig om te weten is dat ik deze site heb gebruikt Handleiding installeren Windows XP Home daarna pc gewoon opgestart en als ik iets aan het doen ben of bezig ben op de pc gebeurt er niets vanaf ik 2 seconden niets doe freezed het beeld en kan ik niets meer doen.
  6. Hallo jongens ik ben nieuw hier dus ik was dit nog even aan het uitzoeken maar het is me gelukt iets te posten. Het zit namelijk zo ik heb een probleem met mijn windows xp computer die ik vanonder het stof heb gehaald ik heb de computer terug opgestart met de cd een heel systeem gevolgd tot ik er terug kon mee werken maar nu mijn probleem telkens als ik internet of wathever open doe of een scan doe slaagt de pc vast hoe kan ik dit verhelpen alvast bedankt mvg Brent
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.