Ga naar inhoud

yamaha fz6 2008

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over yamaha fz6 2008

  • Verjaardag 27-07-1966

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Monitor
    17'3 HD+LED LCD
  • Moederbord
    AMD QUAD CORE PROCESSOR A63420M
  • Processor
    Acer
  • Geheugen
    8GB DDR
  • Harde Schijf
    750 GB HDD

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

yamaha fz6 2008's prestaties

  1. beste herstarten helpt niet blijft altijd vermelding De RPC-server is niet beschikbaar. heb al windows media speler opnieuw geïnstalleerd, services 'Remote Procedure Call (RPC)' en 'Remote Procedure Call (RPC) Locator' staan op automatisch en zijn gestart. weet niet meer wat te doen denk verder te gaan met Groove muziek deze werkt wel.
  2. beste 'Remote Procedure Call (RPC)' en 'Remote Procedure Call (RPC) Locator staan op automatische en zijn gestart heb dit al nagezien. ook probleem oplosser windows 10 blijft maar zoeken en stopt niet. weet niet wat er aan de hand is computer is 3maand oud ongeveer. HP pavilion instel core i7 9th gen.
  3. Sinds gisteren krijg ik foutmelding bij het openen van Windows Media Player. Blijft een tijdje zoeken en zegt dan "De RPC-server is niet beschikbaar." kan geen mp3 meer spelen doet niets meer. kan iemand me helpen met dit probleem ??? Mvg: Ben
  4. eerst en vooral mijn excusses voor dit onderwerp was verkeerd bezig. internet explorer 64bit staat niet bij fovorieten maar. waar hij wel niet bijstaat is start alle programmas daar stond hij daar voor wel. heb maar alleen internet explorer 32bit en internet explorer (zonder invoegtoepassingen staan) stond daarvoor ook internet explorer 64bit ook bij maar per ongeluk gewist.en deze wil ik terug zetten in start alle programmas.
  5. CCleaner was ik al bekend heb alles gedaan als gezegd maar internet explorer 64bit nog steeds niet te zien in mijn favorieten. heb dan geprobeerd via andere brouwser modzilla maar ook hier het zelfde resultaat als antwoord: (heb al een nieuwere versie van internet explorer gevonden op coputer dus hij instaleerd de internet explorer 64bit niet. nu draai ik op de internet explorer 32bit en modzilla. nog steeds het probleem niet opgelost. kan dit niet opgelost worden zonder system herstel? IEMAND NOG VOORSTELLEN DANK U.
  6. als ik dat doe ben ik wel alle programma's kwijt die ik nu hierop heb staan want dit was een nieuwe laptop met ander antivirus voor vijf maand intussen staat er een ander antivirus op deze laptop en wat programmatjes en weet ik niet met system herstel of dit weg zal zijn na deze.
  7. hier krijg ik ook maar twee internet explorers te zien. de bovenste en de onderste. de Internet Explorer (64bit) heb ik niet meer hier tussen staan. de manier waarop ik deze heb verwijderd is deze open favorieten internet explorer rechts klikken en verwijderen.(per ongeluk). nu vind ik deze niet meer terug. - - - Updated - - - hier krijg ik ook maar twee internet explorers te zien. de bovenste en de onderste. de Internet Explorer (64bit) heb ik niet meer hier tussen staan. de manier waarop ik deze heb verwijderd is deze open favorieten internet explorer rechts klikken en verwijderen.(per ongeluk). nu vind ik deze niet meer terug.
  8. deze had ik gewist er staat er maar èèn in bij fovorieten de tweede is weg maar hoe krijg ik deze er terug op bij favorieten. de 64bit
  9. Goeie morgen ik zit met èèn probleempje. Nu heb ik bij mijn faforieten mijn internet explorer 64bit gewist nu is mijn vraag hoe ik deze terug bij mijn, faforieten krijg ik heb nog wel de 32bit versie erop staan maar vind de 64bit nergens terug op de laptop ook niet in de map c program files en kan deze ook niet downloaden via internet zegd altijd er staat al een nieuwere versie op. kan iemand mij daar bij helpen dank u bij voorbaat. dhr: wilderijkx ben:hmmmm:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.