Ga naar inhoud

boomerang

Lid
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door boomerang

  1. Heb net door dat ik geen code nodig heb als ik dezelfde opnieuw wil. Hoe kan ik te weten komen welke (32 of 64) er op stond?
  2. Probleem is dat het op een PC gaat waar ik een upgrade van win 7 naar win 10 heb uitgevoerd. Ik heb dus geen product code voor win 10. Lukt dit met de product code van win7?
  3. Halverwege een update van Win 10 is de pc uitgevallen. Nu start hij niet meer op. Blijft steken op zwart scherm met prompt waarmee ik niets kan schrijven. Ik hoop hem terug aan de praat te krijgen om enkele documenten te recupereren.
  4. Net ontdekt. Is blijkbaar alleen bij Firefox?...
  5. Niets gevonden, Log in bijlage AdwCleaner[S2].txt
  6. Bedankt voor het antwoord. Ga ik onmiddelijk doen. Sorry voor de verkeerde bijlag. Hier alvast het juiste log bestand (van gisteren). AdwCleaner[C1].txt
  7. Youtube loopt heel traag. Heb AdwCleaner al laten lopen. Niet beter geworden. Log in bijlage. AdwCleaner[S0].txt
  8. http://www.speedtest.net/my-result/5054312389
  9. Met zelfde kabel zit ik op vaste PC geen problemen mee.
  10. http://www.speedtest.net/my-result/5051459590
  11. http://www.speedtest.net/my-result/5024494306 Ik vermoed dat Telenet me dit beloofd: Gemiddelde snelheid buiten piekuren 27 Mbps 3,6 Mpbs Minimumsnelheid tijdens piekuren (19u-23u) 27 Mbps 3,6 Mpbs Maximumsnelheid tijdens piekuren (19u-23u) 30 Mbps 4 Mbps Is bij mij wel met WiFi
  12. Sorry voor het gebrek aan reactie. Bluescreen is niet meer. Start nu telkens op en wil telkens een schijfcontrole uitvoeren. Wanneer ik deze weiger is er geen probleem. Wanneer deze wel doorgaat blokkeert de PC. Heb wel nog geen andere PC gevonden om Seatools te dowloaden. Ga daar proberen deze week nog werk van te maken;
  13. PC veel blue screen, schijfcontrole die niet lukt vaak gewoon niet opstarten (blijft steken bij Windows opstart of in oneidige cyclus van bluescreens/heropstarten)
  14. Beter. Maar blijft traag bij het opladen van webail (telenet of hotmail) of laden van filmpjes...
  15. Dit zou hem moeten zijn. zoek-results.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.