Ga naar inhoud

Aerogn

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aerogn's prestaties

  1. Goedendag, Nieuwe pc werkt fantastisch! Erg blij ermee! Super bedankt voor de hulp! Gr Roy
  2. Net de "game" pc besteld! spannend! Super bedankt voor de medewerking en indien het allemaal binnen is zal ik laten weten wat de bevindingen zijn. Bedankt!!
  3. Dan maar zonder die ledjes . Nog een vraagje over de behuizing, hij ziet er keurig uit maar hij komt bij mij onder het bureau in een hoek te staan waar ik of een ander eigenlijk nooit naar kijk. Ik snap dat een goede kast belangrijk is wat betreft airflow en dat soort dingen maar heb je ook een goede kast voor een paar tientjes minder? Volgende vraag, als ik over een jaar of 2/3 wat wil gaan upgraden waar moet ik dan aandenken? om up to date te blijven. Alvast bedankt
  4. Alvast bedankt voor deze samenstelling! De ledjes op het geheugen mogen er in principe af, of indien je er niks van merk mogen ze er ook op blijven. Is 64GB SSD genoeg? Ik neem aan dat alleen Windows erop komt te staan? Ben wel erg benieuwd of iemand nog op of aanmerkingen heeft op deze samenstelling of evt een nieuwe samenstelling. Dan heb ik wat vergelijking materiaal en meerdere meningen.
  5. Goedendag, Ten eerste wil ik iedereen bedanken die een bijdrage levert aan dit forum. Ik heb een aantal topics doorgelezen en moet eerlijk zeggen dat de service en de professionaliteit erg goed is! Dus bij voorbaat al mijn complimenten. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Gamen Wat is mijn budget ? - 800-900euro exclusief software. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling op jullie advies. Ga ik overklokken ? - Nee Ga ik later upgraden ? - Ja, pc moet erop gebouwd zijn om indien nodig over 2/3 jaar evt extra geheugen of nieuwe videokaart erin te plaatsen. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Op gamen en dagelijks computer gebruik na doe ik niks bijzonder. Ga ik zelf assembleren ? -Ja Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ja Ga ik zelf installeren ? - Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Nee, ik gebruik wel draadloos internet. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Nee Heb ik specifieke wensen ? - Niet echt, het liefst een SSD zodat de computer snel opstart. Harde schijf hoeft niet groter te zijn dan 1GB. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Nederland Hopelijk kan iemand hiermee een beetje uit de voeten. Alvast Bedankt! Roy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.