Ga naar inhoud

mary1995

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mary1995's prestaties

  1. Bedankt voor je bericht, ik ga dit even doorgeven aangezien ik zelf nu niet meer in de buurt ben van de computer/printer. Ik zal het laten weten als het werkt. Ook kreeg mijn zwager nu een email met dat er een activiteit is geblokkeerd en dat je de activiteit kan controleren. Mogelijk is dit ook de oplossing. Ik zal het laten weten!
  2. Hallo, Ik heb even een vraag, ik wil van een HP Officejet Pro 8620 scannen naar email. Gmail heeft altijd netjes gewerkt, tot het wachtwoord gewijzigd moest worden. Daarna werkte het niet meer. Ik heb de koppeling van de printer naar de Gmail verwijderd en opnieuw toegevoegd. Maar dit blijft niet werken. Als ik met een Microsoft emailaccount de koppeling maak, werkt dit wel. Ook heb ik met een andere Gmail adres geprobeerd om de koppeling te maken, maar ook dat werkt niet. Dit zijn de SMTP gegevens die al automatisch worden ingevuld door het programma, na even googlen kom ik op dezelfde gegevens uit: https://prnt.sc/udrk1v Als ik dan klik op "opslaan en testen" krijg ik de volgende melding: https://prnt.sc/udrl3m De gebruikersnaam en wachtwoord kloppen 100% zeker. Ook getest met het inloggen in Gmail zelf en dat werkt meteen. Ik hoop dat er iemand is die nog een oplossing heeft? Of dat het een Gmail dingetje is dat het gewoon niet werkt. Alvast bedankt!
  3. Hallo, Sinds vanochtend doet de mailbox van mijn ouders het niet en meestal word ik dan weer ingeschakeld. Waarbij ik negen van de 10 keer internet weer inschakel. Dus ook weer in dit geval. Nu ben ik hier via een ander topic gekomen, wie precies hetzelfde probleem had. Ik heb zelf precies dezelfde stappen gevolgd tot ik bij het punt kwam waarbij je iets moest installeren en dan moest je iets doen. Maar zou iemand mij kunnen helpen? De topic waar ik de informatie vandaan had gehaald: http://www.pc-helpforum.be/f184/mozilla-thunderbird-35411/index2.html Mary
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.