Ga naar inhoud

Eddy Inghels

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Eddy Inghels

  1. Ik heb een laptop HP Pavilion dv900 met Windows Vista home Premium op en een HP Photosmart 3210 All in One met de laptop doe ik draadloos internetten en e-mails ontvangen en versturen dat werkt allemaal perfekt via een Netgear router nu zou ik graag indien mogelijk draadloos printopdrachten geven aan mijn printer die boven staat dan moet ik niet iedere keer met mijn laptop naar boven lopen, wat heb ik daar voor nodig en kan ik dat zelf. Ik heb ook nog een netwerkkabel van beneden naar boven lopen misschien is dat ook nog een optie om mijn printer op die kabel aan te sluiten en op mijn router maar hoe moet het dan van de router naar de laptop ? IK hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.
  2. Help!!!!! Ik werk met Windows Vista Home Premium en Windows Mail ik heb gisteren een aantal emails verwijderd later bleek dat al mijn emails weg zijn dat vind ik erg jammer omdat er belangrijke emails bij waren mijn vraag is kan ik die nog ergens terug vinden en hoe ik dat kan doen. Met vriendelijke groet, Eddy Inghels
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.