Ga naar inhoud

PC Helpforum wenst u fijne feestdagen!

PC Helpforum wenst u een fantastisch en gezond 2021 toe!

kurt5

Lid
 • Aantal items

  213
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kurt5

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 29-07-1977

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Deze zie je misschien iets méér.
 2. Heb het nog eens laten lopen als ik zag dat de wifi verbinding laag was.
 3. Acces points zijn in orde en toch valt de verbinding soms weg. Even afleggen en terug aanleggen en we zijn weer vertrokken voor een kwartiertje. Denk toch eerder dat het aan mijn laptop ligt want als mijn vrouw bezig is met haar laptop heeft ze géén problemen. Hare is een jaar oud, is de mijne nog goed of zijn de specs verouderd?
 4. Dit zijn de instellingen Dit is zo ingesteld door de persoon die onze acces points (Draytek VigorAP 902) heeft geïnstalleerd. Telenet modem staat in de kelder en omdat we géén goed signaal hadden staat er achter de tv zo'n acces point die draadloos wifi weer heeft en ook nog 1 op de zolder om wifi boven te hebben. (even je ip-adres onleesbaar gemaakt) - Passer
 5. Heb programma gedownload en geïnstalleert maar zie niet echt iets veranderen.
 6. Wat bedoel je met "Had je dat zelf gedaan op Mijn Telenet dat IP adres **** (ip-adres gewist - het is niet aangewezen om zo iets open en bloot op het net te zetten! ) Ik heb gewoon de laptop bij mij thuis op ons netwerk ingelogd. Draadloos netwerk zoeken, wachtwoord invullen en we waren vertrokken. Heb ik iets verkeerd gedaan?
 7. In maart heb ik een oude laptop van mijn baas gekregen met Win 7 op. Toen ik heb op mijn thuis netwerk aansloot, viel mijn netwerk verbinding regelmatig uit waar ik soms met de Telenet test maar aan een download snelheid van 4mb/sec kwam. Het was alsof ik terug in het jaar 2000 was. Op het werk was het hetzelfde liedje. Na wat gezaag hebben ze onze externe 'IT-specialist (klungel)' gevraagd om eens na te kijken. Hij heeft er Win 10 op gezet in juli maar eigenlijk is er nog niet veel veranderd. Kan er iemand eens na zien of het nog zinvol was deze laptop te voorzien met Win
 8. Mijn bedrade lan werkt weer dus probleem is voorlopig opgelost. Bedankt om mee te helpen zoeken.
 9. Blijft hetzelfde, alles verwijderen en dan de draadloze adapter opnieuw installeren werkt maar gebeurt niets. Bij heropstarten word de bedrade lan adapter opnieuw geïnstalleerd. Bij probleemoplossing zegt de pc dat er een probleem is met het stuurprogramma voor de adapter voor draadloze netwerkverbinding. Ik heb al via mijn laptop een andere driver gedownload en geinstalleerd maar het probleem blijft zich voor doen. melding: De IP-protocolstack kan niet automatisch worden gebonden aan de netwerkadapter.
 10. Ik kan mijn draadloze netwerkadapter niet meer inschakelen. Ik had die vroeger afgelegd omdat ik een bedraad netwerk had. Omdat ik de pc verhuist heb naar de zolderkamer wil ik die nu opnieuw gebruiken. Ik had ook nog een linksys wusb 54 gc liggen en heb die ook geprobeerd te installeren, met hetzelfde resultaat. Hij herkent de beide apparaten maar als ik er rechts op klik, dan komt er een pop-up scherm dat zegt inschakelen en dan één ingeschakeld, maar er gebeurt niets. Heb al probleemoplossing geprobeerd en die zegt dat er iets fout is met het stuurprogramma van beide adapters. Heb die al ve
 11. Als ik GTA San Andreas speel met de gamepad dan worden de knoppen weer gegeven als joy 1 t.e.m. joy 11. Zou dit mogelijk zijn om dat aan te passen naar driehoek of vierkant. Ik ben normaal gewend om met de playstation te spelen vandaar de vraag.
 12. Heb de laatste tijd druk bezig geweest op het forum en ben hier nu terug met nog een probleem. Heb er niet veel aan gedacht omdat ik mijn pc nog niet veel gebruikt heb. Een 2-tal weken geleden heb ik in mijn pc een SSD gestoken. Ik had daarvoor een HDD van 2TB verdeeld in 2 partities van elk 1 TB. Op de eerste partitie stond windows en office en al mijn andere documeneten zoals word, exel powerpoint documenten en foto's en videos. Op de 2de partitie stonden mijn games en andere software geïnstalleerd. De bedoeling was om besturingssoftware en Office op mijn ssd te zetten en alle andere
 13. Bedankt Asus, het werkt. Maar ik zit nu te bedenken voor ik installeer. Mijn vrouw wil al de documenten en info die op haar oude HDD staat niet kwijt natuurlijk. Kan ik de win 7 over de xp zetten zonder verlies van data en hoe zit het dan met haar office pakket en andere? Bij de SSD zat er kloon software bij, mocht ik nu haar oude HDD klonen via mijn pc (heb geen sata/usb kabel) en daar heb ik voeding kabel en sata over en daarna Win 7 over zetten wat heb ik nog over en wat is er weg?
 14. Originele dvd, de bios heeft altijd de ssd herkend, hij geeft dezelfde melding. Heb zelfs de dvd op USB gezet via het tooltje op de website van Microsoft, maar weer dezelfde melding. Kan ik het niet op een andere manier doen via mijn andere pc, of kan ik een versie downloaden ergens. Dan geef ik de dvd terug.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...