Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kurt5

Lid
 • Aantal items

  205
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kurt5

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 29-07-1977

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mijn bedrade lan werkt weer dus probleem is voorlopig opgelost. Bedankt om mee te helpen zoeken.
 2. Blijft hetzelfde, alles verwijderen en dan de draadloze adapter opnieuw installeren werkt maar gebeurt niets. Bij heropstarten word de bedrade lan adapter opnieuw geïnstalleerd. Bij probleemoplossing zegt de pc dat er een probleem is met het stuurprogramma voor de adapter voor draadloze netwerkverbinding. Ik heb al via mijn laptop een andere driver gedownload en geinstalleerd maar het probleem blijft zich voor doen. melding: De IP-protocolstack kan niet automatisch worden gebonden aan de netwerkadapter.
 3. Ik kan mijn draadloze netwerkadapter niet meer inschakelen. Ik had die vroeger afgelegd omdat ik een bedraad netwerk had. Omdat ik de pc verhuist heb naar de zolderkamer wil ik die nu opnieuw gebruiken. Ik had ook nog een linksys wusb 54 gc liggen en heb die ook geprobeerd te installeren, met hetzelfde resultaat. Hij herkent de beide apparaten maar als ik er rechts op klik, dan komt er een pop-up scherm dat zegt inschakelen en dan één ingeschakeld, maar er gebeurt niets. Heb al probleemoplossing geprobeerd en die zegt dat er iets fout is met het stuurprogramma van beide adapters. Heb die al verwijderd en dan opnieuw geïnstalleerd maar alles blijft hetzelfde. Een paar maanden geleden werkte alles nog goed, het enigste die veranderd is, is dat de hdd verandert is in een ssd. Daar kan het toch niet aan liggen. Er staat een Win7 64 bit versie op de computer. Iemand raad?
 4. Als ik GTA San Andreas speel met de gamepad dan worden de knoppen weer gegeven als joy 1 t.e.m. joy 11. Zou dit mogelijk zijn om dat aan te passen naar driehoek of vierkant. Ik ben normaal gewend om met de playstation te spelen vandaar de vraag.
 5. Heb de laatste tijd druk bezig geweest op het forum en ben hier nu terug met nog een probleem. Heb er niet veel aan gedacht omdat ik mijn pc nog niet veel gebruikt heb. Een 2-tal weken geleden heb ik in mijn pc een SSD gestoken. Ik had daarvoor een HDD van 2TB verdeeld in 2 partities van elk 1 TB. Op de eerste partitie stond windows en office en al mijn andere documeneten zoals word, exel powerpoint documenten en foto's en videos. Op de 2de partitie stonden mijn games en andere software geïnstalleerd. De bedoeling was om besturingssoftware en Office op mijn ssd te zetten en alle andere data op de oude HDD van 2 TB te zetten die omgevormd zou worden van 2 partities van 1 TB naar 1 partitie van 2 TB. Om mij voor te bereiden op de vervanging van mijn HDD had ik alle data veranderd, programma's weggedaan en herinstalleerd die niet meer op de SSD moesten staan. Data van Outlook (de pst. bestanden) ook, ik had gemaakt dat hij ze terug herkende en alles werkte goed. Tot een paar dagen later mijn emails niet meer werden verstuurd of ontvangen. Herstel gedaan en testmail verstuurd. Overal zie ik de testmail, op mijn tel, via webmail behalve in mijn outlook zelf. Nieuwe account aangemaakt met hetzelfde emailadres, alles werkte goed tot een half uur daarna, géén mails kunnen versturen en niet ontvangen. Bij send items geen emails. Bij postvak uit géén emails, en toch heb ik er één verstuurd. Nu werkt het weer normaal maar voor hoelang? Bij het afsluiten staat er dat er mail in postvak uit zit, maar als ik kijk zie ik er géén staan. Heb al anti-virus laten lopen (avg, betalend) maar die vind niets, malwarebytes ook niet. Kan mij wel behelpen via webmail maar zou liever hebben dat outlook weer normaal werkt.
 6. Bedankt Asus, het werkt. Maar ik zit nu te bedenken voor ik installeer. Mijn vrouw wil al de documenten en info die op haar oude HDD staat niet kwijt natuurlijk. Kan ik de win 7 over de xp zetten zonder verlies van data en hoe zit het dan met haar office pakket en andere? Bij de SSD zat er kloon software bij, mocht ik nu haar oude HDD klonen via mijn pc (heb geen sata/usb kabel) en daar heb ik voeding kabel en sata over en daarna Win 7 over zetten wat heb ik nog over en wat is er weg?
 7. Originele dvd, de bios heeft altijd de ssd herkend, hij geeft dezelfde melding. Heb zelfs de dvd op USB gezet via het tooltje op de website van Microsoft, maar weer dezelfde melding. Kan ik het niet op een andere manier doen via mijn andere pc, of kan ik een versie downloaden ergens. Dan geef ik de dvd terug.
 8. Een dat ik van mijn werk heb overgekocht, ze hadden er nog een paar over van pc's die toch niet meer vernieuwd werden. Wat wel raar is, om te proberen heb ik de andere hdd eruit gehaald en de ssd in die plaats gestoken en als ik gewoon xp opstart blijft de 2de schijf data noemen en word de ssd niet herkend.
 9. Ik wil een oude laptop met xp nieuw leven inblazen en had hier op het forum gevraagd of dit nog ging. Dit was ok, dus bestelde ik een ssd (samsung evo 850 250gb). Ik wil echter Win 7 op zetten, maar dat gaat niet. Ik heb een win7 dvd bij me en heb de bios zo gezet dat hij de dvd als eerste moet gebruiken om te booten. Dan krijg ik dit (zie foto). Wat doe ik verkeerd?
 10. Sorry voor het nogmaals storen, maar dit is de achterkant van mijn HDD. Heb ik nog iets speciaal nodig? Ik zou anders zo rap mogelijk bestellen.
 11. Nog een laatste vraagje, de HDD die nu in de laptop zit is een seagate momentus 5400.4 De aansluiting is géén sata, het is een aansluiting die je niet inschuift van links naar rechts maar van boven naar onder. Welke SSD past hier dan op?
 12. Oké, bedankt voor de snelle hulp.
 13. Oké, merci maar heeft het nog zin bij zo'n oudere laptop om te veranderen? Is de processor nog sterk genoeg en de andere componenten? Wat nut heeft het om de HDD te veranderen als de processor en andere onderdelen dit amper kunnen draaien?
 14. Ik heb thuis nog een oudere laptop staan die nog perfect werkt. Ik vraag mij af of het nog zin heeft om de harde schijf te vervangen met een SSD en windows 10. Wat denken jullie? Beneden staat een link met de specificaties van de laptop. Mocht het nog zinvol zijn zou de laptop gebruikt worden gewone dingen geen zware progs http://speccy.piriform.com/results/Ib7xGIXMf32K8mrVFvOGWpr
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.