Ga naar inhoud

lenyvanhees

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lenyvanhees's prestaties

  1. Sorry, maar ik heb geen idee, hoe het werkt. Zal er morgen maar eerst eens op studeren. Ik dacht dat jullie me konden helpen iTunes te installeren op windows 7. Ik had hem al, maar is verdwenen.
  2. ik heb Windows 7 en AVG virusscanner
  3. Hallo, ik krijg het niet voor elkaar om iTunes te installeren. Ik heb de oude verwijderd en nu krijg ik als fout HRESULT-2147023782. Wat moet ik doen?
  4. Hallo, Ik geloof niet, dat we er uit komen, want ik klik ook op de blauwe tekst en dan staat er "verbinding maken" en dat doe ik dan. Meer kan je daar niet mee doen. In ieder geval bedankt voor de moeite!! groetjes, Leny
  5. Hallo, Nee, er is niets om op te klikken. Ik kan alleen verbinding maken. Verder is er geen hokje, waar ik een vinkje kan zetten. Het is raar, gisteren heb ik die screenprint gemaakt, dat wilde ik nu weer doen, om te laten zien, hoe het eruit zag, maar het werkt niet meer. Hoe zou dat kunnen?
  6. Hallo Clarkie, Na heel veel omwegen is het me gelukt, om de netwerken toe te voegen. Er staan er nog veel meer, maar het lukt me niet om daar ook een print van te maken. Zoals je ziet, is het niet mogelijk om hier ook automatisch verbinden aan te klikken. Het printscreen lukte meteen, maar het bijvoegen vanuit Paint vond ik lastig, maar hopelijk is het gelukt. Nu maar weer afwachten. Ik weet in iedere geval wel, hoe ik handmatig moet verbinden. Groetjes, Leny
  7. Hallo Clarkie, Ik heb het geprobeerd, maar als ik alle netwerken aanklik en ze zie en dan naar knipprogramma ga, zijn de netwerken weer weg. Mss moet ik wachten, tot mijn kleinzoon er is (ik ben nl 74) en dat hij het snapt. Ik wil nog even zeggen, dat ik alleen op mijn PC moeite heb met de verbinding. Op mijn laptop en iPad werkt alles normaal. Gelukkig werkt het handmatig verbinden wel. Groetjes, Leny
  8. Hallo Clarkie, Te vroeg gejuigd!!! het euvel is nog steeds niet verholpen, dus het was niet KPN Fon, dus nu weet ik het echt niet meer!! Dan maar blijven verbinden, ik denk dat er niets anders opzit!! Jammer, maar nogmaals bedankt! Leny
  9. Hallo Clarkie, Het is gelukt om KPN Fon te verwijderen. Hoeraaa!! Nu nog even afwachten, of het dit ook werkelijk was, met de verbinding!! Hartstikke bedankt, heel goed geholpen!! Zelfs toen ik het al opgegeven had!! Groetjes, Leny
  10. ik heb het hier dus over een PC met draadloze verbinding. Ik wil gewoon die KPN FON verwijderen, maar dat lukt me niet.
  11. Hallo, Dat heb ik allemaal al gedaan!! KPN zegt, dat de KPN Fon verbinding sterker is dan mijn eigen KPN verbinding. Ik kan dus iedere keer dat ik op internet wil wel zelf verbinging maken, maar ik wil dat het, zoals het altijd was, gewoon automatich gaat.
  12. Hallo Clarkie, Het is me nog steeds niet gelukt de internet verbinding automatisch te starten. Wel heb ik het vinkje weggehaald bij energie zuinig, maar dat heeft niet geholpen. Zijn er nog meer mogelijkheden?
  13. Voor het account Hetnet (lenyvanhees) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een onbekende fout opgetreden. Server: 'pop.hetnet.nl' Windows Live Mail-fout-id: 0x80004005 Protocol: POP3 Poort: 110 Beveiligd(SSL): Nee Dit is het bericht dat ik krijg van Windows Live Mail. Wat moet ik doen?
  14. Nu heb ik toch iets vreemds, ik kan geukkig jouw mail openen, maar bij mijn andere mails staat "bericht niet gevonden", wat heb ik gedaan?
  15. Hallo, Nu heb ik het allemaal gevonden en het vinkje weggehaald, maar het heeft niet geholpen, wat nu???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.