Ga naar inhoud

jupi

Lid
 • Aantal items

  164
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over jupi

 • Verjaardag 15-11-1978

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jupi's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

 • Eerste post
 • Actief
 • Gespreksstarter
 • Week één klaar
 • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

 1. Vriendelijk bedankt voor je tips. Vooral je tip met de usb lijkt me een haalbare piste. Tip 2 is ook een dijk van een tip, maar bijkomend probleem is dat de bereffende tv via een luchtkoker ergens moeilijk bereikbaar in de stekker steekt en dus erg moeilijk is om stopcontacten bij te creëren anders dachten wij zelf om er een chromecast op aan te sluiten maar omwille van die reden is dat afgevoerd. Snap ik het goed, je download de recnte youtube app naar usb stick?
 2. De bedoeling zou zijn om op een tv scherm in de gang deze filmpjes af te spelen. We zoeken nu idd op een andere piste. TV is een samsung smart tv maar wel verouderd "gewoon" youtube app wordt niet ondersteund. Bij poging tot casten vind hij dit toestel ook niet. Indien er ideeën zijn, meer dan welkom! Dank bij voorbaat!
 3. Hallo, kennen jullie een manier op een NAS server youtube filmpjes te bekijken zonder die filmpjes te downloaden? Dus eigenlijk gewoon aan de hand van de url ofzo. Video die op de server staat streamen lukt perfect, maar graag zou ik dit kunnen zonder het eerst te downloaden. Kan dit vanop een NAS server? Dank bij voorbaat!
 4. Alles is opgeruimd! Nogmaals dank voor de hulp!
 5. Hey, die "voorkeuren" ben ik aan het bijwerken. Als je met bestanden "gewone data" bedoeld, deze hoef ik niet over te zetten want die staan op een aparte harde schijf D en daar kan ik vanop mijn nieuwe account even goed aan. Best poosje naast elkaar laten lopen en dan uiteindelijk account verwijderen zou ik zeggen. Ik veronderstel dat wij dan rond zijn, Hoe dan ook super bedankt voor je vakkundige hulp! Je hebt me uitstekend geholpen!
 6. Hey, dit s perfect gelukt! Zelfs kaartlezer al geïnstalleerd. Zijn er nu nog zaken die ik moet overzetten van oud naar nieuw profiel? Mag ik oud profiel verwijderen? Nogmaals super bedankt!
 7. Hey, ja die foutmelding lijkt me identiek. In bijlage zo een logje dat ik dan krijg. Hj vraagt ook wilt u een nieuw bestand maken en dan klik ik ja maar krijg een leeg bestand. Las ook ergens iets ivm DNS probleem maar deed dan een ping naar de bewuste server en deze waren allen correct wat volgens die website dan weer het DNS probleem uitsloot. Is mijn pc op dit moment nu al zeker malware vrij? Nog eens bedankt voor de hulp!
 8. Hey, dit proces is doorlopen. Probeerde nog eens om de kaartlezer te installeren maar dit lukt nog niet. Nog steeds foutmelding dat hij een logbestand ergens in systeem32 niet vindt. Wat kan ik verder nog doen? Ook nog eens van harte bedankt!
 9. Hey, beide stappen zijn uitgevoerd. In bijlage het gevraagde logje. Wat moet er nu nog gebeuren? Bedankt voor de geboden hulp! Fixlog.txt
 10. Hey, eerst en vooral bedankt om deze topic over te nemen. In bijlage vind je de twee gevraagde logjes. Wat moet ik verder nog ondernemen? Addition.txt FRST.txt
 11. Hey, andermaal dank voor de hulp! In bijlage het gevraagde logje. Wat moet ik verder nog doen? 20190403.txt
 12. Na het uitvoeren van dat eerste commando krijg ik weer die fout 87. Logbestand post ik in bijlage. dism.log
 13. Dat staat in iedere geval niet tussen mijn software. Of moet ik dat ergens anders zoeken?
 14. Hey, hierbij het gevraagde logje. Wat staat me nog te doen? dism.log
 15. Na het uitvoeren eerste commando kreeg ik het bericht dat er geen problemen zijn. Na tweede krijg ik foutmelding. Hieronder printscreen van wat ik kreeg Wat kan ik nu verder doen? Nogmaals dank voor de hulp!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...