Ga naar inhoud

gabriel1234

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gabriel1234's prestaties

  1. misschien niet goed om te doen of iets maar ik heb hem opgestart zonder grafische kaart en hij geeft hetzelfde aantal piepjes. Iets wijzer hierdoor? de piepje die erbij gekomen zijn zegt verder ook niks?
  2. hoi ik heb de grafische kaart en de ram geheugens eruit gehaald en weer erin. nog steeds hetzelfde aantal piepjes alleen pauzeert hij nu na de acht piepjes en vervogens komt een piepje wat anders klinkt. precies hetzelfde als het piepje wat ik altijd hoorde aan het begin als mijn computer gewoon normaal functioneerd opstart en daarna na een pauze weer het piepje wat gelijk is aan de rest. Heel erg bedankkt voor je hulp nogmaals!
  3. Hij piept twee keer kort achter elkaar en dan na een korte pauze 8 keer met iets meer ruimte ertussen. Volgends mij is het moederbord een MSI, en ergens op het moederbord zie ik staan: "Model MS-7250". Als dit niet aanduid waar het model is moet je even zeggen waar ik het anders kan vinden. Dit staat net onder de plek waar de video kaart is geplaat Heel erg bedankt voor de reactie en de hulp, ik waardeer het enorm!
  4. Hallo, sinds een aantal dagen is mijn pc stuk. Hij start, waarna hij een aantal keer piept(meer dan dat hij gebruikelijk deed). En hij toont geen beeld. Ik zou heel erg dankbaar zijn als iemand mij zou kunnen helpen. Ik heb mijn pc hard nodig voor mijn tentamens. En vrijwel geen geld om hem te laten maken. Vriendelijke groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.