Ga naar inhoud

Christophe De Wilde

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Christophe De Wilde

  1. Dit lukt echt niet hoor, ik krijg hem niet beveiligd. Heb al de handleiding gedownload, maar dat is allemaal Chinees voor mij (euh...Engels, maar ietsje te technisch...) ---------- Post toegevoegd om 16:21 ---------- Vorige post was om 16:14 ---------- Ik krijg zelfs mijn laptop al niet meer op het net...Conclusie: na praktisch een hele dag klooien sta ik minder ver dan deze morgen...Leuk...
  2. Ik heb de beveiliging eraf gekregen door de reset uit te voeren zoals beschreven door axsses, waarvoor mijn grote dank. Zaak is nu natuurlijk om mijn netwerk niet onbeveiligd achter te laten...Uiteraard weet een kluns als ik ook dat niet hoe te fiksen...Sorry voor mijn onbeholpenheid.
  3. Jürgen, Ik heb gedaan wat je gezegd hebt: voor mij was het blijkbaar 192.168.1.1 Maar verder geraak ik niet want dan vraagt hij een gebruikersnaam en wachtwoord... Toch bedankt voor je snelle reactie! ---------- Post toegevoegd om 14:33 ---------- Vorige post was om 14:30 ---------- edc, Bedankt maar met deze gegevens kan ik er niet op, blijft steeds een gbruiker en paswoord vragen
  4. Volgend probleem stelt zich. Ik ben Telenet-klant en heb een draadloze installatie. Nu was mijn router van Telenet kapot en heb ik een Linksys gekocht. Zo kan ik weer met mijn laptop draadloos surfen over het internet. Dit is al enkele maanden geleden en nu heb ik echter totaal geen weet meer van welke WEP Key er in gebruik is. Nu wil ik mijn Wii online krijgen en mijn PS3 ook, maar uiteraard heb ik die key nodig. Kan ik op mijn laptop ergens bij de instellingen die WEP key terugvinden? Ik ben ten einde raad, wie kan mij helpen aub? Grtjs, Christophe.
  5. Schitterend, want dit heb ik dus uitgericht en nu kan ik het oplossen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.