Ga naar inhoud

pzgc

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pzgc

  1. Helaas beschik ik thuis niet over een 2e-computer, dus op dit moment niet te checken. In de bios heb ik idd al geprobeerd om de optie dvd/cdrom aan te klikken. Maar helaas deed hij dat ook niet. Heb nog geen problemen gehad met de harde schijf. Zelf denk ik niet dat dat het is omdat ik wel in het begin bij het opstarten aangeven krijg waar mn harde schijf en de rest v/d computer uit bestaat. Ik ga ervan uit dat als ik deze gegevens niet te lezen krijg de harde schijf kapot zou zijn. Mijn computer is +/- 7 jaar oud, dus best wel oud.
  2. Beste Kurtt, Het probleem is dat hij geeneens opstart in de herstelmodus. Je hoort wel dat de dvd aan het werk is maar op een gegeven moment stopt hij. Het lijkt erop dat hij de opstartmodus niet kan lezen ofzo?
  3. Hoi, Sinds gisteren is start mijn computer niet meer op en krijg bovenstaande melding. Tevens geeft hij aan dat ik ctrl-alt-delete moet indrukken voor herstart. Echter uiteraard krijg ik na herstart weer dezelfde melding. Een herstel via windows dvd draaien werkt niet ondanks dat mn bij opstart hij wel gelijk naar de dvd gaat. Wie heeft raad of heeft hetzelfde probleem (gehad). Alvast bedankt voor je antwoord gr. gerard
  4. Hoi, Sinds gisteren is start mijn computer niet meer op en krijg bovenstaande melding. Tevens geeft hij aan dat ik ctrl-alt-delete moet indrukken voor herstart. Echter uiteraard krijg ik na herstart weer dezelfde melding. Een herstel via windows dvd draaien werkt niet ondanks dat mn bij opstart hij wel gelijk naar de dvd gaat. Wie heeft raad of heeft hetzelfde probleem (gehad). Alvast bedankt voor je antwoord gr. gerard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.