Ga naar inhoud

FerryLinux

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FerryLinux

  1. Ik moet wel zeggen dat Ubuntu met veel meer extra's komt dan Fedora. Met Fedora lukt het me niet om filmpjes te bekijken (zowel wmv als mp4 geeft een foutmelding). Dus dan is Ubuntu eigenlijk beter...

    Of is de versie met de pinguin misschien nog beter?

    Het gaat er vooral om dat ik kan surfen, filmpjes bekijken en tekstverwerken.

    Dus zeg maar welke bestanden ik moet downloaden. Ik zie langzamerhand door de bomen het bos niet meer.

    Als ik het goed begrijp, is dev/sda de C-schijf en dev/sdb de D-schijf? En als ik Linux op de D-schijf zet, blijft Windows gewoon intact?

  2. Ik had Fedora gedownload omdat die het Windows-systeem niet verwijdert (dat deed Ubuntu wel). Hoewel... Ubuntu is wel inclusief een heleboel méér software, waaronder een tekstverwerker. Het probleem is, dat ik alle bestanden van schijf D heb overgezet naar een map op schijf C. Echter, wanneer me wordt gevraagd waar ik Ubuntu wil installeren, weet ik niet welke schijf wordt bedoeld; er verschijnt alleen een soort code voor elke schijf. Stel dat ik schijf C pak, dan heb de inhoud van schijf D nog wel, maar Windows ben ik dan kwijt, evenals alle installaties van andere programma's.

    Snap je mijn probleem?

  3. Ik heb dezelfde versie die ik op mijn pc had gezet, nogmaals van het internet gedownload (iso dus) en het overeenkomstige programma om het op een geheugenchip te zetten (waarvan je me hierboven de link hebt gegeven), laten draaien. Op een mp3-speler kreeg ik tijdens het schrijven van de bestanden al de foutmelding dat hij niet zou kunnen booten, en op een SD-chip leek alles goed te gaan, totdat mijn notebook probeerde te booten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.