Ga naar inhoud

tireyosa

Lid
  • Items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tireyosa's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hallo Asus, Ga ik doen hoor . groetjes Tireyosa
  2. Hallo Asus, Heb nu het nieuwe pictogram erop staan en nu heet het aanmelding bij Zimbra web client. Maar in ieder geval opent het wel weer zonder foutmelding. Dus voor mij is het nu wel goed hoor . Maar wat Zimbra daar nu mee te maken heeft snap ik niet . In ieder geval heel erg bedankt voor alle moeite. Fijn weekend , Tireyosa.
  3. Hallo Asus, Ik heb een pictogram van online op mijn bureau staan en daar klik ik op . Dan komt online tevoorschijn en typ ik mijn e mail adres in plus mijn wachtwoord. Zo gaat het ,hoop dat dit duidelijker is voor U ,meer kan ik er niet van maken . Vriendelijke groeten , Tireyosa.
  4. Goedemorgen, Ja als ik op de link klik ,dan krijg ik online gewoon op het scherm ,zonder foutmelding error 404. Maar als ik hem gewoon zoals altijd wil openen krijg ik hem weer met foutmelding dussssssssssssssssssssssssss Bovenaan staat dan aanmelding bij Zimbra web . Dat was eerst nooit zo . Hoop dat ik het zo duidelijk overgebracht heb . Fijne dag , Tireyosa.
  5. Hallo Kweezie, Heb alles gedaan wat u zei en er waren geen fouten meer. Maar de foutmelding is er nog steeds . Hij opent nu volgens mij met Zimbra. Hoe dat kan ????? geen idee. Alvast bedankt en een fijne avond, Tireyosa.
  6. Oké en alvast heel erg bedankt . Fijne avond verder , tireyosa
  7. hallo Asus, Ja daar gaat het goed mee . Tireyosa
  8. Hallo , Krijg nog steeds de foutmelding error 404 .wat ik opgestuurd heb naar u of andere collega's. Het heeft volgens mij met zimbra te maken ?????. Het lijkt of die voordringt??????? Maar ik heb dat niet gedaan . Dus kan online nog niet gewoon openen. Vriendelijke groeten ,Tireyosa
  9. Weet niet of mijn logje aangekomen is ????????..Wil u het even laten weten ?????? Vriendelijke groeten , Tireyosa 00.txt
  10. Hoop dat het zo goed is ,op clean stond een rood kruis door nl ?????? Groetjes Tireyosa.
  11. Hallo kape ,hier komt het logje . zoek-results.log
  12. Hier is hij dan ,hoop dat het zo goed is . Tireyosa file.txt
  13. Hallo , Heb gedaan wat u zei, maar de foutmelding komt nog steeds. Heb het handmatig gedaan ,want automatisch wil niet voor windows 8. Dussssssssssssssssssssss misschien nog een andere tip ??????? Vriendelijke groeten , Tireyosa
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.