Ga naar inhoud

kwantumpresbyterianen

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kwantumpresbyterianen's prestaties

  1. Ik ga gewoon de harde schijf er uithalen en in een andere pc testen. En hopen dat ie dan wel werkt. Maar toch bedankt aan iedereen die geantwoord heeft .
  2. Zo handing ben ik ook weer niet met pc's maar kaan is aan men broer vragen
  3. De pc doet helemaal niks. Geen beeld, geen ventilator die draait, geen lampjes die branden.
  4. beste lezers, Deze ochtend probeerde ik mijn pc op te zetten, en dit zonder succes. Ik heb al enkele topics op jullie forum gelezen. Zo ook heb ik enkele mogelijke oplossingen van andere topics al geprobeerd. Ik zal even het volledige verhaal schetsen Enkele dage terug ondervond mijn pc al problemen met opstarten. Zo had ik enkele dage waarbij ik meerdere x op de startknop moest drukke of gewoon de voeding lostrekken en terug insteken. Soms werkte ie meteen andere x duurde het heel lang en moest ik meerdere x voeding uittrekken en dan op startknop drukken. PC schets: Mijn pc is al enkele jaren oud ( +-6), het was niet de duurste een acer van maar 699€. Ik moest hem heel vaak opendoen om te kuisen door ophoping van stof. Ik heb ondertussen al een nieuwe pc gekocht, MAAR ik wil toch nog graag dat deze 1x =p kan opstarten want er staan belangrijke documenten op (zoals contracten die zijn ingescanned, GIP, ...) groetjes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.