Ga naar inhoud

SlingShot

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SlingShot

  • Verjaardag 25-03-1970

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SlingShot's prestaties

  1. Ik heb het opgezocht en het is een Gigabyte GA-P43-ES3G (Rev,1) https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-P43-ES3G-rev-10#sp In de specificaties heb ik teruggevonden 'Support for DDR2 1200/1066/800/667 MHz memory modules'. Wil dat zeggen dat die 1200 de maximale snelheid van de geheugenmodules mag/kan zijn?
  2. Ik heb hier net een 'nieuwe' PC in handen gekregen en heb wat vragen omtrent het geheugen die er in zit. Het OS is Windows 7 PRO 32 bits. Als ik het goed gezien heb zijn er voor het geheugen 4 slots voorzien: - slot 1: HYS64T32000 HU-3.7-A INFINEON 256MB PC2-4200U UNBUFF DDR2-533 SDRAM MEMORY HYS64T32000HU-3.7-A https://www.itcreations.com/view_product.asp?product_id=26461 - slot 2: Kingston KHX6400D2LL/1G 128M x 64-bit 1GB (1024MB) DDR2-800 CL4 SDRAM https://www.kingston.com/datasheets/KHX6400D2LL_1G.pdf Op deze module zit een koellichaam dus weet ik niet of ik twee dezelfde naast elkaar kan plaatsen. - slot 3: Kingston 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) System Specific Memory Model KTD-DM8400B/1G https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820134681 - slot 4 leeg. Als ik de layout zie denk ik dat slot 1 en 2 gepaard zijn en slot 3 en 4 Dus zoals ik het zie 3 verschillende geheugenmodules. Nu denk ik te weten dat Windows 7 32 bit een geheugengebied van 4 GB kan adresseren. Nu heb ik twee vragen :- hoe kan ik het het best aanpakken om aan die 4 GB te geraken. - Wat doet de geheugenmodule met slechts 256 MB in slot 1 terwijl de andere geheugenmodules 1 GB groot zijn. Zou iemand zijn licht op deze materie kunnen schijnen?
  3. Heb onlangs een probleem met de PC dat hij niet meer wil opstarten (HP Pavilion). Als ik de PC inschakel is het eerste wat hij doet naar de DVD speler gaan maar hij blijft daar rondjes draaien. Hij kijkt of er een schijf in zit maar blijft het telkemale herhalen ook al zit er geen schijf in. Naar de BIOS kan ik niet gaan omdat het scherm met het HP logo er normaal achter zit. Ik heb al een andere DVD speler geplaatst om te zien of het niet aan de speler zelf ligt, maar opnieuw hetzelfde resultaat. De PC blijft naar die DVD speler gaan en wil er niet voorbij gaan. Het speelt ook geen rol welke schijf ik erin steek, hij leest ze toch niet. Kan het aan de batterij op het moederbord liggen? Of welke andere stappen kan ik nog ondernemen?
  4. Heb een kleine update: Het is inderdaad 'cgmopenbho.dll' die de boosdoener is. Ik heb die via 'invoegtoepassingen' uitgeschakeld en IE werkt terug naar behoren. Enige dat ik zou willen weten hoe die nu correct van mijn systeem dient verwijderd te worden?
  5. Ik heb sinds deze middag problemen met internet explorer. Probleem is dat als ik een website wil openen, explorer zichzelf sluit. Blijkbaar is er een probleem met 'cgmopenbho.dll'. Mijn vraag is of dit een virus is. Ik heb zitten googelen, maar omdat ik niet alle websites kan openen ben ik niet verder geraakt. Op deze site lukt het wel, dus snel even deze vraag. Omdat het bestand zich in de c:\windows bevindt, heb ik Norton deze map laten scannen maar ik krijg geen virus-melding. Iemand raad?
  6. Internet explorere, maar ik ben zelf iets op het spoor gekomen. In de taakbalk staat Quicktime. Ik heb die even afgesloten en toen werkte youtube terug perfect en dat tot op heden. Ik heb daar ergens op een website iets over gelezen om mediaplayer, quicktime, ... af te sluiten.
  7. Ik kan recent geen video's meer zien op youtube. Ik krijg daar de melding: 'Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest Flash player' Blijkbaar is dit een probleem dat frequent voorkomt. Heb al gegoogeld maar een oplossing is nog niet uit de bus gekomen. Ik voornamelijk deze werkwijze gevolgd om het probleem op te lossen: Flash install problems - how to fix Flash player installation problems such as the Youtube error - Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Flash Player. Op deze site wordt onderaan de pagina melding gemaakt van 'Shockwave Flash Object' maar die vind ik niet terug. Anders heb ik alles gedaan wat er gezgd wordt: De oude verie verwijderd, de nieuwe erop maar het probleem blijft bestaan. Ik heb de volgende link ook al geprobeerd: http://www.macromedia.com/go/full_flashplayer_win_msi maar geen oplossong. Misschien heeft iemand recent hetzelfde probleem gehad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.