Ga naar inhoud

Misterlucky96

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Misterlucky96

  • Verjaardag 07-05-1996

Misterlucky96's prestaties

  1. Het downloaden van de link werkt altijd wel, en ik krijg te zien welke apps beschikbaar zijn voor Windows 8, maar ik krijg deze scherm voor dat ik kan betalen.
  2. Ik blijf maar bij deze scherm: Na deze scherm moet de betaal scherm tevoorschijn komen, maar die is er nog steeds niet.... Terwijl ik die wel kreeg toen ik de pc net had aangeschaft, maar nog de twijfels had over de koop over windows 8.
  3. Ben maar gestopt, en ga vandaag verder met upgraden. Ben nog steeds bezig op de scherm met de tekst "We bereiden een paar dingen voor". Dus ik kan nog steeds de upgrade niet betalen...
  4. Hallo allemaal, Ik wil Windows 8 upgraden op Windows 7. Alles gaat goed, maar vanaf het moment dat ik op het scherm 'we bereiden een aantal dingen voor uw voor" kom, dan duurt het toch erg lang tot ik verder kan. Ben nu toch zeker ander half uur op dit scherm.. Heeft iemand oplossingen? Alvast bedankt
  5. Bedankt Asus! alweer de helpende hand!
  6. Hallo allemaal, Ik ben van plan Windows 8 uit te proberen, maar nu heb ik daar een vraag over. Kan ik als ik Windows 8 download via de upgrade, Windows 7 weer terug krijgen? Dit was mijn vraag.
  7. Ik heb de laptop van BCC gekocht, en krijg hem morgen binnen. Bedankt!
  8. Deze bedoel ik ja! is deze even goed/beter dan die ene Toshiba?
  9. Ik heb een aanbieding gevonden voor een Asus 700VMTY60 voor 615 euro. Met die vergelijkstabel van uw is deze het beste. Wat vind uw? of anderen? [h=1][/h]
  10. Het wordt dus waarschijnlijk een Toshiba. Ervaring met een Toshiba? [h=1][/h]
  11. Dus de ASUS X75VD-TY001H en de Toshiba Satellite L850-14L hebben 2 verschillen. De 4GB RAM en de 6GB Ram en de software Windows 8 en Windows 7?
  12. En die andere? Voldoet die wel aan games en video's?
  13. Jouw keuze is voor mij een onbekend merk, dus waarschijnlijk kies ik tussen die 2 Asus, welke van die 2 is de beste?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.