Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

PWLimburg

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik heb een veld (bladwijzer) aangemaakt: Text1 Nu wil ik een formule waar instaat dat als Text1 groter is dan nul dan moet de waarde van Text1 worden weergegeven, anders moet er fout komen te staan. Hoe de formule uit zou komen te zien: IF Text1 > 0 REF Text1 "Fout" Ik weet echter niet welke parameters ik moet gebruiken om REF Text1 - - - Updated - - - Ik heb hier al de oplossingen bekeken, zelfs 1 op 1 gekopierd, maar ik krijg ze niet aan het functioneren. { IF { MERGEFIELD Prijs } = { MERGEFIELD Korting } "Wij bieden u een grotere korting. " " " } Lijkt er een beetje op alleen wil ik = { MERGEFIELD Korting } vervangen door > 0, zolang gaat het goed. en dan "Wij bieden u een grotere korting. " vervangen door { MERGEFIELD Prijs } en dan gaat het fout. Het zal er dan zo uitzien{ IF { MERGEFIELD Prijs } > 0 { MERGEFIELD Prijs } " " } maar dit werkt niet.
  2. Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen met een formule in word 2003. Ik heb een veld de naam "Basis" gegeven. Nu wil ik met de formule IF ervoor zorgen dat als "Basis" groter is dan 0 dan moet de waarde van "Basis" wordn weergegeven, anders moet er "fout" komen te staan. IF Basis > 0 ??????? "fout" Wie kan me helpen de juiste waarde op de vraagtekens te plaatsen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.